Contact

Bezoekadres én trainingslocatie:

SectieC, Pand 10, 3e etage

Daalakkersweg 10, 5641 JA Eindhoven

Voor een routebeschrijving naar ons bezoekadres en leslocatie aan de Daalakkersweg in Eindhoven klik hier. Impressie van de omgeving en de leslocatie? Klik dan hier.

Klik hier voor een grotere weergave.

Natuurlijk ontvangen wij je ook nog op StrijpS. Hier zijn nog enkele trainingslocaties gevestigd. Controleer waar jouw afspraak is.

StrijpS, Gebouw Videolab, 1e etage

Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven

Voor een routebeschrijving naar onze locatie aan de Torenallee in Eindhoven klik hier.

OMLEIDING naar het bezoekadres vanaf 29 juni 2020. Vanaf 29 juni zal in fasen de Daalakkersweg worden voorzien van een nieuwe rijweg, verlichting, parkeerplaatsen en fietspaden. Dit betekent dat de Daalakkersweg tot en met maart 2021 mogelijk middels een omleiding bereikbaar is. Wat betekent dit voor jou?

  • Tot en met 19 september 2020 is onze bezoeklocatie, per auto, niet tot nauwelijks bereikbaar vanaf de Molendijk. Je rijdt dan over het spoor via de Urkhovenseweg naar de voorzijde van SectieC. Vanuit daar kun je over het terrein (via hoofdingang) of buitenom het pand bereiken. Houd rekening met 8 minuten extra reistijd (per auto).
  • Vanaf 19 september tot het einde van de werkzaamheden in maart 2021 is onze bezoeklocatie, per auto, niet tot nauwelijks bereikbaar vanaf de Urkhovenseweg. Je kunt via de Molendijk de Daalakkersweg benaderen. De auto parkeer je vanaf dan aan de voorzijde van het pand óf op het terrein.

Volg rondom het terrein de borden naar de Laat Kenniscentrum. Kun je onverhoopt de weg niet vinden? Bel gerust.

Telefoon: 040-2485582