Bedrijfstraining

Persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsontwikkeling

Wij bieden bedrijfstrainingen aan op maat. Uw personeel is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het succes van uw onderneming. Investeren in uw mensen betekent investeren in uw bedrijf! Wij ondersteunen u graag bij de continue ontwikkeling van individuele medewerkers en teams binnen uw organisatie. Dit doen we middels reguliere opleidingsprogramma’s maar ook via maatwerk opleidingstrajecten die expliciet zijn toegespitst op uw organisatie.

Uw leervraag staat centraal

De behoefte aan een bedrijfstraining ontstaat vaak uit een coachings- of consultancyvraagstuk. Daarnaast worden onze bedrijfstrainingen vaak ingezet om teams op een hoger niveau of ander level te laten functioneren. Als organisatie kunt u kiezen voor één van onze reguliere opleidingen, welke we incompany voor u kunnen verzorgen. Voor een specifieke leervraag kunnen we echter ook een maatwerktraject samenstellen dat is toegespitst op de problemen en leervraagstukken binnen uw organisatie.

Maatwerktraject

Een maatwerktraject start altijd met een intakegesprek met de klant. Daarna volgen individuele intakegesprekken met de cursisten die deel zullen nemen aan de training. Met deze input kunnen wij het maatwerktraject vervolgens specifiek op uw wensen en behoeftes afstemmen. Door uw specifieke leervragen centraal te stellen, brengen onze bedrijfstraingen uw medewerkers en organisatie écht verder. Wij geloven dat deze aanpak resulteert in het hoogste haalbare rendement.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 

Een bedrijfstraining is altijd op maat. Het programma zal dan ook altijd worden samengesteld in overleg met de opdrachtgever.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

Bedrijfstrainingen gaan altijd op offertebasis.

StartdatumMaandVariantLocatie