Consultancy

Persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsontwikkeling

Een veranderende economie, een nieuwe ontwikkeling binnen een bedrijf, het opstarten van een bedrijf en het voortdurend voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen binnen een organisatie vraagt om een professionele begeleiding.

Ondersteuning bij veranderprocessen

De Laat Kenniscentrum biedt ondersteuning, begeleiding en advies bij veranderingen in processen en structuren, die uiteindelijk zullen vergroeien in de organisatie en het functioneren van medewerkers. De kennis en ervaring die wij meebrengen, helpen uw bedrijf blijvend verder.

Ondersteuning bij het schrijven van een gericht plan

Naast veranderingsprocessen bieden wij ook ondersteuning in vraagstukken waar een organisatie mee te kampen krijgt op het gebied van marketing, sales of communicatie. Zo zijn wij gespecialiseerd in  het maken van een professioneel businessplan, het gehele werving- en selectieproces van nieuwe medewerkers binnen een organisatie, het opzetten van een personeels-, marketing-, sales- en communicatieplan.

Bedrijfscoaching

Naast het begeleiden van professionele plannen bieden wij ook gerichte bedrijfscoaching aan.

Zowel managers als medewerkers van een organisatie krijgen te maken met een ander soort klant in deze veranderende economie. Deze veranderingen kunnen zowel individueel als voor een team andere vaardigheden of kennis vergen. Passend bij de bedrijfscultuur hanteren wij hiervoor diverse werkvormen van o.a. teambuildingstrajecten om een probleemstelling te behandelen tot  individuele begeleiding/coaching van manager of medewerker.

Inmiddels hebben wij “onze” strepen in de consultancy en coaching ruimschoots verdiend en werken we al  jaren in opdracht van  een groot aantal bedrijven waar we zowel individuele als teamcoachingstrajecten uitvoeren. Onze coachingstrajecten kunnen tijdelijk maar ook van structurele aard zijn.

Intakegesprek

Een consultancytraject start altijd met een vrijblijvend  intakegesprek om de mogelijkheden te inventariseren. In de verder vormgeving van het traject is er oog en oor voor alle lagen uit de organisatie.

Onze professionele coaches komen uit verschillende branches, waardoor we gericht  op de probleemstelling en de soort organisatie kunnen inspelen. Bij ons is uw vraag in vertrouwde handen!

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

De inhoud van Consultancy is altijd op basis van uw vraag. Prijzen zijn vanaf € 240,-. Voor meer informatie neem contact met ons op middels 040-2485583 of info@delaatkenniscentrum.nl

StartdatumMaandVariantLocatie