Coaching / Bijles / Summer school

Heeft u een gerichte vraag t.a.v. een bedrijfstraining? Wij helpen u graag verder! Verder zijn wij bevoegd tot het afnemen van Insights Discovery, een indeale mogelijkheid om uw (team)kansen te verkennen!

Elders uw opleiding niet behaald en wilt u de gevolgde lessen wel afronden met het bijhorende certificaat of diploma?  Bent u onverhoopt een keer afwezig? Heeft u meer uitleg nodig bij de gegeven lesstof? Mochten dit een van uw vragen zijn dan is het volgen van een op maat gemaakt bijlestraject iets voor u.

Onze ervaren docenten inventariseren met u, in een persoonlijk gesprek, uw hulpvragen. Aan de hand van deze hulpvragen stellen wij voor u een passende offerte op. Wij willen u graag ondersteunen in het behalen van uw certificaat of diploma en willen bijlestrajecten zo laagdrempelig mogelijk houden. Onze bijlesoffertes zijn transparant, u weet waarvoor u betaalt.

De Laat Kenniscentrum biedt in de maanden juli en augustus studenten en werknemers de mogelijkheid tot het volgen van een summer school op MBOen/of MBO+ niveau. 

Summer school bij De Laat Kenniscentrum betekent:

  • Versneld de opleiding van uw keuze afronden. U sluit uw opleidingaf met een landelijk erkend diploma óf instituutscertificaat. 
  • Bijspijkeren van nog niet verworven competenties, zodat u na de zomervakantie uw opleiding alsnog met succes kunt afronden.
  • Summer school bij De Laat Kenniscentrum is áltijd op maat.  
  • Summer school is mogelijk voor individuen en/of bedrijven.