NIMA B Marketingcommunicatie opleiding inclusief examen / 9-12 maanden

Communicatie opleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding Nima B marketingcommunicatie? Dan zit je bij ons goed. De Laat Kenniscentrum als Education Partner van NIMA leidt je op in de basis van de marketingcommunicatie. Na het afronden van de opleiding NIMA B Marketingcommunicatie adviseer je  op basis van marketing uitgangspunten welke inspanningen op communicatiegebied passend zijn om een product of dienst zo succesvol mogelijk op de markt te zetten.

Kortom: met Nima B marketingcommunicatie leg je een goede basis in de marketingcommunicatie aan én vergroot je tegelijkertijd je kansen op de arbeidsmarkt. De Laat Kenniscentrum is een Education partner van NIMA. Een NIMA-diploma is algemeen erkend en staat voor kwaliteit en opgedane kennis. Hiermee weet je dus zeker dat je een goede basis legt.

Voor wie is de Nima B marketingcommunicatie opleiding geschikt?

Streef jij een loopbaan in de marketingcommunicatie na of ga je daar snel mee beginnen? Dan is NIMA B marketingcommunicatie voor jou de juiste opleiding. De doelgroep voor deze opleiding is de toekomstige marketingcommunicatiemedewerker of -adviseur. Het niveau van deze opleiding is HBO/HBO+.

Twee modules

De Nima B marketingcommunicatie bestaat uit twee delen, modules genaamd. Module B1 is de theoretische module, en module B2 is de toepassing van de theorie. Klik op onderstaande links om meer informatie te krijgen over beide modules.

GA NAAR MODULE B1

GA NAAR MODULE B2

Nima B marketingcommunicatie: het NIMA-examen

De opleiding Nima B marketingcommunicatie wordt pas afgerond als beide modules met succes afgerond zijn. Beide modules mogen in willekeurige volgorde worden afgelegd. Wanneer je enkel de NIMA B2 module marketingcommunicatie hebt afgerond, ontvang je geen diploma maar het NIMA B2 Certificaat. Kijk op de website van NIMA voor meer informatie over de examens.

NIMA staat voor Nederlands Instituut voor Marketing. Zij leggen de examens af, waardoor je met een NIMA-diploma verzekerd bent van een diploma met waarde.

MEER WETEN OVER HET EXAMEN B1

MEER WETEN OVER HET EXAMEN B2

 

Duur van Nima B marketingcommunicatie:

Deze opleiding wordt aangeboden als (zater)dagopleiding of als avondopleiding. Kies je voor de optie van de (zater)dagopleiding, dan duurt deze opleiding 8 lesweken. Deze opleiding start om 10.00 en duurt tot 15.00 uur. Hierbij zit een koffiepauze en lunch inbegrepen.

Wanneer je voor de avondopleiding kiest, duurt de Nima B marketingcommunicatie in totaal 18 lesweken. De avondopleiding start om 19.00 uur en duurt tot 21.30. Dit is inclusief een pauze van 15 minuten.

Wanneer start Nima B marketingcommunicatie?

Onze opleidingen kennen diverse startmomenten in het jaar. De losse modules en trainingen starten op verschillende momenten in het jaar. Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, Nima B marketingcommunicatie op een specifieke dag en/of tijd te volgen. Neem in dit geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

De kosten van Nima B marketingcommunicatie

Cursusprijs

2399,- euro (vrijgesteld van BTW)

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 200,- euro (excl. 9% BTW)

Examenkosten

950,- euro voor beide onderdelen (vrijgesteld van BTW)

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). U legt het examen voor de opleiding NIMA Sales B bij de Associatie. Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. De examenkosten voor het schriftelijke B1 examen bedragen 425,- euro. De examenkosten voor het mondelinge B2 Specialisatie examen bedragen 525,- euro.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding NIMA Sales B Accountmanager? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs inclusief NIMA examen

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 3549,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

StartdatumMaandVariantLocatie