NIMA B2 Marketingcommunicatie inclusief examen

Communicatie opleidingen

De NIMA Marketingcommunicatie B2 module

Tijdens de module marketingcommunicatie B2 gaan we de theorie die je geleerd hebt tijdens module B1 in de praktijk toepassen. Het is dan ook handig om eerst module B1 gevolgd te hebben, maar dat hoeft niet. Beide modules mogen in willekeurige volgorde gevolgd worden.

Hoe ziet de module Marketingcommunicatie B2 eruit?

Je gaat nu een marketingcommunicatieplan schrijven. Dit doe je uiteraard onder deskundige begeleiding. Ieder lesmoment wordt tijd ingepland om uitvoerig op je plan te reflecteren en je voortgang te bespreken met je docent. De eisen hiervoor staan beschreven in de Exameneisen module B2. Iedere bijeenkomst wordt er tijd uitgetrokken voor het schrijven van dit plan. Het marketingcommunicatieplan moet aan de volgende randvoorwaarden voldoen:
• minimaal 10 pagina's A4
• maximaal 25 pagina's A4 exclusief voorblad, inhoudsopgave en bijlagen
• maximaal 5 pagina's A4 bijlagen

Marketingcommunicatie B2: examinering

De examinering van deze module wordt eveneens door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) gedaan. Deze instantie houdt toezicht op de kwaliteit van het examen. Tijdens het examen van de Marketingcommunicatie B2 module presenteer je het marketingcommunicatieplan dat je geschreven hebt. Dit plan wordt verdedigd tijdens een criteriumgericht interview.

De kosten van het specialisatie-examen Marketingcommunicatie B2 bedragen 525 euro. Inschrijving en deelname is altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.

Wil je meer weten over dit examen? Kijk dan op de website van NIMA. Wil je graag meer weten over deze opleiding of de B1-module? Klik dan op onderstaande links:

NIMA MARKETINGCOMMUNICATIE B

GA NAAR NIMA MARKETINGCOMMUNICATIE B1

Hoe lang duurt de opleiding NIMA B2 Marketingcommunicatie?

(Zater)dagopleiding: 4 lesweken
Avondopleiding: 7 lesweken

Lesdag en –tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding NIMA Marketingcommunicatie B op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

Cursusprijs

1300,- euro (vrijgesteld van BTW)

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 200,- euro (excl. 9% BTW)

Examenkosten

525,- euro voor beide onderdelen (vrijgesteld van BTW)

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). U legt het examen voor de opleiding NIMA Sales B bij de Associatie. Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. De examenkosten voor het schriftelijke B1 examen bedragen 425,- euro. De examenkosten voor het mondelinge B2 Specialisatie examen bedragen 525,- euro.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding NIMA Sales B Accountmanager? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs inclusief NIMA examen

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 2025,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

StartdatumMaandVariantLocatie