Cursus Wervend Schrijven

Communicatie opleidingen

Hoe overtuigt u met uw tekst en hoe maakt u uw lezers enthousiast? Oftewel: hoe zorgt u ervoor dat uw klanten uw brochure, folder, direct mail, offerte, reclametekst of persbericht lezen? Maar ook: hoe zet u ze aan tot actie? Tijdens deze opleiding leert u de essentiële technieken van wervend schrijven. Na deze training kiest u de juiste tactieken om uw klanten te verleiden, raken de toon en stijl van uw teksten de juiste snaar, bereidt u uw teksten systematisch voor en schrijft u uw teksten met meer gemak.

Doelgroep

De module is bedoeld voor medewerkers in commerciële binnen- en buitendienst,
(assistent-)bedrijfsleiders in de detailhandel, managementassistenten, marketing- en communicatiemedewerkers.

Niveau

MBO+

Vooropleiding

MBO, HAVO, VWO, NIMA-MO of minimaal 18 jaar.

Programma

Onderwerpen die in deze cursus aan de orde komen, zijn:
•     wat zet mensen aan tot lezen en doorlezen?
•     schrijfstijlen en –strategieën
•     inleven in de doelgroep
•     koopmotieven en klantvoordelen
•     stappenplan maken
•     kort en bondig schrijven
•     persoonlijk en beeldend schrijven
•     5xS: strategie, structuur, stijl, spelling, sturing
•     de AIDA-formule: attention, interest, desire, action
•     folders en brochures
•     direct mail
•     reclameteksten en advertorials
•     persberichten
•     webteksten

Studiebelasting

Circa drie à vier klokuren per lesweek.

Diploma/certificaat

Bij voldoende deelname en goed gevolg ontvangt u een instituutscertificaat ‘wervend schrijven’. 

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:     5 lesweken
Avondopleiding:             10 lesweken

Lesdag en –tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

 

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding (5):     695,- euro
Avondopleiding (10):           695,- euro

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling. 

Studiemateriaal

Circa 100,-  euro.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding Wervend schrijven? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs van uw cursus Wervend Schrijven

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 795,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

 

StartdatumMaandVariantLocatie