LSSO Opleiding Zakelijk Nederlands

Communicatie opleidingen

De zakelijke correspondentie staat gedurende de cursus LSSO Zakelijk Nederlands centraal. U leert spelling en grammatica toepassen om foutloos brieven te kunnen schrijven. U leert correct de verschillende soorten stijlen toe te passen en kent de kenmerken van verschillende brieven. Aan het eind van deze cursus past u zonder problemen de kenmerken en stijlen van brieven toe en heeft u alle kennis in huis om goedlopende teksten te schrijven.

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor iedereen die in zijn functie te maken krijgt met het opstellen van brieven. 

Niveau

MBO 3/4

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Programma

Gedurende de opleiding komen onderstaande onderwerpen aan bod:
•    grammatica: werkwoorden, stijlproblemen, grammaticale problemen, zinsdelen,
     woordsoorten en zinsbouw
•    spelling: woordenschat, klinkers en medeklinkers, spelling 
•    correspondentie: opzet van een brief en verschillende zakelijke brieven

Examen

De examens worden diverse malen per jaar en in verschillende plaatsen afgenomen. Voor meer informatie met betrekking tot de examens verwijzen wij u door naar de website van LSSO: www.examenbureaulsso.nl.

Studiebelasting

Circa twee klokuren per lesweek.

Diploma LSSO Zakelijk Nederlands

De cursus kan worden afgesloten met een landelijk examen dat op het instituut wordt afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt u een landelijk gewaardeerd en door het LSSO® erkend certificaat.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:     5 lesweken
Avondopleiding:          10 lesweken

Lesdag en –tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 16.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding LSSO Zakelijk Nederlands op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor de mogelijkheden.

Cursusprijs

350,- euro (Vrijstelling van BTW)

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Vanaf heden worden de examens op locatie afgenomen door LSSO examenbureau. Inschrijving geschiedt vanaf dan voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Voor de actuele examenkosten verwijzen wij naar de website www.examenbureaulsso.nl.

Studiemateriaal

Circa 100,- euro (excl. 9% BTW)

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding LSSO Zakelijk Nederlands? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs

450,- euro.

Opleiding zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief.

StartdatumMaandVariantLocatie