Spring naar content

Eendaagse Training PDL

Eendaagse trainingen Permanente Educatie PE

De training in 2020 was een succes! Meld je nu alvast aan voor de sessie in 2021!

Tijdens deze sessie nemen wij u mee in de nieuwe wet- en regelgeving voor 2021 op het gebied van loonadministratie. Deze permanente educatie is bedoeld voor diegenen die in het verleden de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie PDL hebben afgerond. Wij proberen tijdens deze eendaagse zo goed mogelijk aan te sluiten op uw eigen praktijk. 

Wij vragen u, indien gewenst, om voorafgaande aan deze trainingsdag uw casus kort weer te geven. Wij kunnen deze casus dan voor u behandelen. 

9.30 uur:   Inloop koffie/thee
10.00 uur: Welkom
10.00 uur: Presentatie 'Loonheffingen? Wat staat u te wachten in 2019?'
11.45 uur: Presentatie 'Arbeidsrecht en sociale zekerheid' Wat kunt u verwachten in 2019?
11.45 uur: Pauze
11.45 uur: Vervolg ochtendgedeelte
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Module POC als onderdeel van het nieuw PDL diploma
15.30 uur: Netwerkborrel

Niveau

MBO 4

Doelgroep

De training is bedoeld voor diegenen die het diploma PDL reeds in het bezit hebben en die graag op de hoogte willen blijven van de veranderingen die plaatsvinden op dit gebied.

Eindhoven, gebouw Videolab, Torenallee 20, 5617 BC

De eendaagse training wordt aangeboden van 10:00 tot 16:00 uur. 

 

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

De kosten voor deze eendaagse training PDL bedragen 495,- euro (inclusief lunch en certificaat).

Voor deze training geldt een minimale deelname van 5 personen.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding Eendaagse training PDL? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Startdatum Maand Variant Locatie