IVIO Cursus notuleren op de laptop

Secretariële opleidingen

Met een cursus notuleren op de laptop van examenbureau IVIO, leert u zo efficiënt mogelijk verslag te leggen en actiepunten te notuleren. De cursus betreft een efficiënte praktijkgerichte module. We maken gebruik van herkenbare praktijksituaties om u de fijne kneepjes van het vak te leren. U leert inhoudelijk, taalkundig en efficiënt verslag te leggen.

Let op: voor deze module/cursus heeft u een eigen laptop nodig. Tegen meerprijs kunt u tijdens de lessen een laptop huren.

Doelgroep

Secretaresses en andere administratief medewerkers die in hun functie regelmatig in aanraking komen met notuleren.

Niveau

MBO 4

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen vooropleiding vereist. Om deze module te kunnen volgen moet u ongeveer 180 aanslagen per minuut kunnen typen en is recente kennis van Microsoft Word vereist.

Programma

Tijdens de cursus notuleren op de laptop verkrijgt u inzicht in de Nederlandse vergadercultuur, de verschillende soorten vergaderingen en de functie van de notulen. U raakt bekend met het treffen van voorbereidingen voorafgaand aan een vergadering en de rechten en plichten van zowel de voorzitter als de notulist. Ook leert u meer over de verschillende soorten van verslaglegging en raakt u vertrouwd met belangrijke noteer technieken.

Examen

Het examen wordt afgenomen door examenbureau IVIO. Voor meer informatie met betrekking tot de examens verwijzen wij u door naar de website van het IVIO examenbureau.

De kosten van het examen bedragen ca. 75,- euro per module. 

Studiebelasting

Voor meer informatie over de studiebelasting kunt u contact opnemen met het inschrijfbureau.

Diploma Cursus notuleren op de laptop

De cursus wordt afgesloten met een IVIO-examen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een IVIO-erkend certificaat.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:     2 lesweken
Avondopleiding:           5 lesweken  

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de IVIO cursus notuleren op de laptop op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding (2):     265,- euro
Avondopleiding (5):         265,- euro

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 40,- euro

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de cursus IVIO notuleren op de laptop? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Examen

Eenmalig zijn de kosten voor het examen inbegrepen in de opleidingskosten. Wanneer u het examen niet in één keer behaald, komen de examenkosten voor de herkansing voor eigen rekening. Het IVIO kent één herkansing. De kosten van het examen bedragen ca. 75,- euro per module. 

StartdatumMaandVariantLocatie