BHV online cursus met praktijkdag incl. eindtoets

Logistieke en Veiligheidsopleidingen

De BHV basis cursus is een Blended Learning cursus. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een ééndaagse praktijkopleiding. Deze opleiding is een alternatief op de tweedaagse basis opleiding. Met het e-learning programma bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald.

Doelgroep

De BHV basis cursus is bedoeld voor iedereen die nog niet in het bezit is van een (geldig) BHV diploma.

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat en pasje, welke 1 jaar geldig is.

Programma

De praktijkdag bestaat uit de onderdelen; Eerste Hulp (“Niet-spoedeisende Eerste Hulp” en “Spoedeisende Eerste Hulp”), brandbestrijding en ontruiming. Onze instructeurs proberen zoveel mogelijk praktijk simulaties te laten aansluiten op de praktijk van de deelnemers oftewel de (rest)risico’s binnen het bedrijf.

Examen

De verschillende modules in de e-learning worden afgesloten met een eindtoets. De e-learning moet volledig worden doorlopen en de eindtoets moet met een voldoende worden afgesloten om te worden toegelaten tot de praktijk training. 

Studiebelasting en duur

4 uur thuisstudie met e-learning, 7 uur praktijkles.

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden overdag aangeboden. De (zater-)dagopleiding start om 08.30 uur en duurt tot 15.30 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch). 

Prijzen vanaf 189,- euro

StartdatumMaandVariantLocatie