NIMA B Sales Accountmanager opleiding / 9 – 12 maanden

Sales opleidingen

Ben je op zoek naar de Sales HBO opleiding NIMA Sales B2 accountmanager? Bij De Laat Kenniscentrum kun je terecht. Onze opleiding NIMA Sales B2 accountmanager voldoet aan alle normen die NIMA (Nederlands Instituut Voor Marketing) stelt. De Laat Kenniscentrum is Education Partner van NIMA, dat wil zeggen dat de examinering via dit gevestigde instituut plaatsvindt.

De NIMA Sales B2 accountmanager in het kort

Maar wat leer je eigenlijk precies tijdens deze Sales HBO opleiding tot NIMA Sales B2 accountmanager? Ervan uitgaande dat de theoretische module B1 gevolgd is, gaan we in module B2 verder in op de praktijk van het vak accountmanager. De accountmanager is, als beheerder van het klantenbestand, een uiterst belangrijke spil in iedere organisatie.

Doelgroep en niveau voor de opleiding NIMA Sales B2 accountmanager

Deze Sales HBO opleiding is geschikt voor veel verschillende cursisten. In de regel zijn deelnemers aan deze cursus al werkzaam in de sales wereld. Wel is het raadzaam om voordat je aan de B-opleiding begint, je eerst NIMA Sales A of iets vergelijkbaars met goed gevolg afgerond te hebben. Verder wordt de cursus gegeven op HBO niveau en duurt het in totaal 8 (Zaterdagopleiding) of 15 (avondopleiding) lesweken.

Het programma van NIMA Sales accountmanager

Deze opleiding NIMA Sales accountmanager bestaat uit 2 modules. Module B1 is theoretisch van aard en hier leer je alles over de theorieën, concurrentiestrategieën, klantwaardestrategieën en analyse van de productlevenscyclus. Nu is het tijd om meer op de praktijk te gaan richten.

MEER OVER MODULE B1

En dan is er module B2: NIMA Sales B2 accountmanager. Deze ziet er als volgt uit: Je stelt tijdens deze Sales HBO opleiding een eigen accountplan op, uiteraard onder professionele begeleiding. Aan het eind van NIMA Sales B2 Accountmanager-traject presenteer je dit plan en voer je een verkoopgesprek.

MEER OVER MODULE B2

Diploma/Certificaat

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving voor de examens is altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Studiebelasting voor deze corporate communicatie opleiding omvat ongeveer tien klokuren per lesweek.

Na voltooiing verder studeren?

Na voltooiing van module B1 en NIMA Sales B2 Accountmanager mag je het diploma van NIMA in ontvangst nemen. Als je alleen het examen van NIMA SALES B2 Accountmanager voltooid, ontvang je enkel het certificaat van de desbetreffende module. Heb je je diploma behaald, dan kun je verder studeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de opleiding NIMA marketingcommunicatie B? Heb je onverhoopt je NIMA-examen niet gehaald of wens je meer lessen voor je  examen? Vraag dan via je docent of het inschrijfbureau meer informatie over onze bijlestrajecten voor NIMA.

Duur van de opleiding

Deze NIMA Sales B opleiding bieden we in verschillende vormen aan. De avondopleiding  (van 15 lesweken) start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur (inclusief een pauze van een kwartier). De (zater)dagopleiding (van in totaal 8 lesweken) start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief koffiepauze en lunch).

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag.

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari, maart en juni. De losse modulen en trainingen kennen verschillende start momenten in het jaar.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten.

 

Cursusprijs

2195,- euro (vrijgesteld van BTW)

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 175,- euro (excl. 9% BTW)

Examenkosten

798,- euro voor beide onderdelen (vrijgesteld van BTW)

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). U legt het examen voor de opleiding NIMA Sales B bij de Associatie. Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. De examenkosten voor het schriftelijke B1 examen bedragen 308,- euro. De examenkosten voor het mondelinge B2 examen bedragen 490,- euro. In uw cursusprijs is per onderdeel 1 NIMA-examen opgenomen (herexamens worden apart gefactureerd).

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding NIMA Sales B Accountmanager? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs inclusief NIMA examen

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 3171,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

StartdatumMaandVariantLocatie