Online Marketing Opleiding

Marketing- en salesopleidingen

Wilt u starten in de online marketing of bent u een marketeer die zich wil specialiseren in online marketing? Volg dan onze Online Marketing Opleiding. Tijdens deze opleiding leert u de concurrentiepositie van een bedrijf online te verbeteren. Er worden handvatten aangereikt om ontwikkelingen van internet snel te signaleren en hier goed op te reageren. Door middel van talrijke praktische cases leert u de juiste online strategie te bepalen.

Doelgroep

De opleiding is bestemd voor marketingmedewerkers, medewerkers in de commerciële binnendienst, ondernemers in het MKB, productmanagers en bedrijfsleiders.

Niveau

MBO+

Vooropleiding

Minimaal MBO of HAVO en enige kennis van marketing.

Programma

Het programma van de opleiding Online Marketing beslaat onderstaande onderwerpen:
•    het begrip online marketing
•    strategische aspecten en businessmodellen
•    het market-sensingproces
•    het productrealisatieproces
•    het klantacquisitieproces: marketingcommunicatie
•    het klantacquisitieproces: verkoop en prijsbepaling
•    het CRM-proces
•    het order afhandelingsproces
•    social media
•    effectieve websites ontwerpen
•    mobiele marketing
•    webanalytics
•    planning en organisatie.

Studiebelasting

Circa 4 klokuren per lesweek.

Diploma Online Marketing Opleiding

De training wordt afgesloten met een toets en een persoonlijke beoordeling. Bij goed gevolg ontvangt u een instituutscertificaat ‘Online Marketing’.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Vervolgstudie

Enthousiast geworden en wilt u meer weten over de achtergrond van online marketing? Start dan met de opleiding NIMA B digital marketing.

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:  6 lesweken
Avondopleiding:       12 lesweken

Lesdag en –tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding NIMA Online Marketing op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

 

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding(6):   1055,- euro
Avondopleiding (12):       905,- euro

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 150,- euro

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding Online Marketing? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

StartdatumMaandVariantLocatie