Online Marketing module Social Media

Marketing opleidingen

Hoe kan ik Facebook, Instagram, YouTube inzetten? Wat doen influencers voor mij? Hoe helpen WhatsApp, twitter en snapchat mij bij het positioneren van mijn bedrijf?

Zijn dit vragen die jou bezighouden. Start dan met de cursus Online Marketing. In de module Sociale Media leer je meer over deze bronnen. Sociale media zijn in korte tijd al niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ook de zakelijke bruikbaarheid ervan is nu voor iedereen wel duidelijk. Maar hoe werkt dat dan eigenlijk, en hoe pak je dat aan?

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  •  
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Influencers
  • WhatsApp, twitter en snapchat  

Het is mogelijk om slechts enkele modulen van deze cursus te volgen.

KLIK HIER VOOR DE GEHELE CURSUS

 

 

Deze module bestaat uit 2 lesavonden.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

Cursusprijs

De cursusprijs voor de gehele cursus zijn 450,- euro (vrijstelling van BTW)

Studiemateriaal

Circa 50,- euro (excl. 9% BTW)

De prijs per module bedraagt 100,- euro inclusief de introductieles.

Totaalprijs voor de module Sociale Media

150,- euro excl. BTW.

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel, maar tegen een andere tariefstelling.

StartdatumMaandVariantLocatie