NIMA A1 Sales inclusief examen

Sales opleidingen

Wat biedt de Sales A1 module van De Laat Kenniscentrum?

De Sales A opleiding biedt de mogelijkheid om je te laten werken aan je professionele verkoopvaardigheden. Ontwikkel overtuigingskracht. Verbeter salesvaardigheden. De Sales A opleiding heeft verschillende modules: Sales A1 en Sales A2.

Hoe ziet de NIMA Sales A1 module eruit?

De module NIMA Sales A1 staat vooral stil bij de theoretische kant van het Sales-vak. De module bestaat uit de volgende zaken:

- Theoretische kennis

- Belangrijke Salesbegrippen

- Rekenvaardigheid

Zo leer je o.a. alles over communicatie in het algemeen, nuttige gesprekstechnieken, marketing en de klant. Je berekent je resultaten en houdt je bezig met sales in het algemeen. Ook wordt er dieper ingegaan op de organisatie, de verkoper en zijn prestaties. Je theorie wordt uiteindelijk getoetst in het theoretische Sales A1 examen.

Hoe ziet het NIMA Sales A1 examen eruit?

Het examen van de A1 module wordt schriftelijk afgenomen en duurt ongeveer twee uur. Het examen bestaat uit 45 meerkeuzevragen waarbij theoretische kennis, inzicht en rekenvaardigheden getest worden.
Het examen bestaat uit twee onderdelen.
Het eerste onderdeel bevat 30 meerkeuzevragen en toetst de primaire kennis van de verschillende salesbegrippen en benodigde rekenvaardigheden. Het andere onderdeel heeft 15 meerkeuzevragen, die opgebouwd zijn rondom een beknopte casusbeschrijving uit de praktijk.

Meer informatie?

Meer informatie over de Sales NIMA A opleiding? Kijk dan hier.
Meer informatie over de module NIMA A2? Kijk dan hier.

 

Hoelang duurt de module?

Dit betreft een regulier traject. De module duurt 4 - 6 weken, afhankelijk van de lesmomenten.
De module kan zowel overdag, als in de avond, worden gevolgd. De lessen worden in overleg gepland.
- De avondopleiding wordt elke twee weken gegeven. 
- De (zater)dagopleiding wordt elke drie- of vier weken gegeven.
- De module kan ook versneld worden aangeboden.
Lees hier meer over dit traject.

Je kunt er daarnaast voor kiezen om zelf je opleiding in te delen per dagdeel. Je hebt dan bijvoorbeeld les van 09:00 tot 11:30 uur.
In alle gevallen wordt in goed overleg, met docenten en medecursisten, een lesplanning samengesteld. Dit zorgt voor een goede balans tussen werkzaamheden, privé, huiswerk en lesmomenten. 

Wanneer start de module NIMA Sales A1?

Onze opleidingen kennen verschillende startmomenten in het jaar. We vinden het belangrijk dat de lessen aansluiten op de vastgestelde examendata vanuit NIMA. Tezamen met de docent en de medecursisten wordt de opleiding zo optimaal mogelijk gepland.

Liever starten op je eigen moment? Volg NIMA Sales A1 als thuisstudie!

Bepaal zelf wanneer je start! Je ontvangt van ons de boeken, de online leeromgeving en we koppelen je aan een vakdocent die je op afstand begeleidt. Studeren op afstand, maar met persoonlijke aandacht. Je verstuurt je huiswerk middels je online leeromgeving, jouw docent corrigeert het huiswerk en geeft je tips en adviezen. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert en je huiswerk maakt. Het examen plan je in op een examenlocatie in de buurt.

Tijdens de eerste les wordt de opleiding, in overleg met de groep, gepland. Deze planning wordt opgenomen in de leeromgeving.

Onderstaande data zijn een richtlijn. De definitieve startdatum en lestijd worden, in overleg met studenten, gepland.

Zit het startmoment van je keuze er niet bij? Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor het flexibele startmoment. In het vak “opmerkingen” kun je het, door jouw gewenste, startmoment aangeven.

Ontmoeten we elkaar binnenkort op een van onze leslocaties?

 

 

Wat zijn de kosten van de NIMA Sales A1 module?

Cursusprijs

895,- euro (vrijgesteld van BTW)
Deze bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten gaat de opleiding wel van start, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 100,- euro (incl. 9% BTW)

Examenkosten

Het examengeld bedraagt 275,- euro (vrijgesteld van BTW).

In de cursusprijs is per onderdeel 1 NIMA-examen opgenomen (herexamens worden apart gefactureerd door NIMA).

Totaalprijs inclusief NIMA examen

De kosten voor de module NIMA Sales A1 bedragen 1270,- euro (incl. BTW).

Meer informatie?

Heb je vragen over de kosten of heb je behoefte aan meer informatie over de opleiding NIMA Sales A? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

StartdatumMaandVariantLocatie