Personeel & arbeid opleidingen

Uw opleiding personeel & arbeid volgt u in de regio Tilburg, Eindhoven, Venlo, Maastricht, Breda, Roosendaal, Goes en Utrecht.

Bij De Laat Kenniscentrum zijn wij door de Associatie erkend als opleider. Indien u uw loonopleiding bij ons volgt kunt u zich in veel gevallen registreren bij het NIRPA. U kunt bij ons verschillende cursussen volgen om meer kennis op te doen over personeelszaken, zoals ziekteverzuim of de loonadministratie van de werknemers. Erkende personeel & arbeid opleidingen vanuit de Associatie zijn o.a. Basiskennis Loonadministratie (BKL)Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Medewerker Personeelszaken (MPZ). Tijdens de cursussen wordt u opgeleid om de manager van de afdeling personeel & arbeid te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Verder bieden wij de opleiding personeel & arbeid op maat, zodat uw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling op een hoog niveau worden gerealiseerd. Hierbij ondersteunen wij u gedurende uw carrière met de juiste kennis. Wij beschikken over de nieuwste lesmethodes en volgen de laatste ontwikkelingen om u kwalitatief cursusmateriaal aan te bieden. Na het afronden van de cursus krijgt u een erkend certificaat of diploma.

Bij ons is uw opleidingsvraag in vertrouwde handen. Onze leslocaties zijn te vinden in het zuiden van het land, namelijk in Zeeland, Brabant en Limburg. Dat maakt ons goed bereikbaar!