NEMAS HRM Opleiding

Loonadministratie en HRM opleidingen

Wij leiden u met de opleiding NEMAS HRM op tot HR professional. Na het afronden van de NEMAS opleiding HRM kunt u de beschikbare HR-instrumenten toetsen en personeelsvraagstukken interpreteren. Als HR-medewerker komt u op managementniveau te werken. Om op managementniveau te kunnen functioneren, ligt de nadruk van de opleiding op strategie, planning en organisatie en personele sturing. Daarnaast kunt u ook op managementniveau acteren op het gebied van werving en selectie, personeelsontwikkeling en -begeleiding, beloning en diversiteit. Met de opleiding NEMAS HRM wordt u opgeleid tot een veelzijdige human resource medewerker.

Doelgroep

Voor iedereen die ambities heeft op het gebied van HRM of wilt werken op management, advies of strategisch niveau.

Niveau

HBO

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel adviseren wij u om eerst het diploma NEMAS Middle Management te halen.

Programma

De opleiding NEMAS HRM bestaat uit twee modulen: Scriptie HRM en HRM.

Module Scriptie HRM

Gedurende de opleiding wordt een scriptie geschreven. Tijdens elke cursusbijeenkomst zal tijd worden besteed aan de begeleiding rondom het schrijven van de scriptie.

Lees hier meer over het schrijven van een goede scriptie. 

Module HRM

Tijdens de module HRM komen onderstaande onderwerpen, afgeleid uit het examenprogramma van de Associatie, aan bod:
•    management en strategisch HRM/personeelsmanagement
•    doelen van het HRM/personeelsbeleid
•    werving en selectie
•    personeelsontwikkeling en –begeleiding
•    beloning
•    diversiteit

Examen

Het examen voor de module HRM bestaat uit een online examen met 20 zowel open als gesloten vragen en duurt 1 uur en 30 minuten. Het examen voor de module Scriptie HRM bestaat uit het schrijven van een scriptie. De scriptie wordt beoordeeld op de onderstaande punten:
•    doel, doelgroep
•    probleemstelling
•    analyse
•    conclusies en aanbevelingen
•    verwerking praktijkervaring
•    samenvatting

Let op: vanaf 01-01-2018 veranderen de exameneisen voor de NEMAS HRM Scriptie. De nieuwe beoordelingseisen en criteria kun je hier vinden. Voor meer informatie over het examen verwijzen wij u door naar de website van de Associatie: www.associatie.nl. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Studiebelasting

Circa drie à vier klokuren per lesweek.

NEMAS HRM diploma

U ontvangt het NEMAS HRM diploma indien u zowel voor het online examen als voor de scriptie een voldoende heeft behaald. De examens worden afgenomen door de Stichting NEMAS in samenwerking met de Associatie. Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Voor de actuele examenkosten verwijzen wij naar website van de Associatie: www.associatie.nl.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Vervolgstudie

U weet als geen ander dat er continue veranderingen zijn in uw vakgebied. Volgt u daarom een van onze cursussen die u kunt vinden onder de permanente educatie.

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:     7 lesweken
Avondopleiding:           15 lesweken

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).  

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding NEMAS HRM op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding (7):      2295,- euro
Avondopleiding (15):           2295,- euro

Studiemateriaal

Circa 200,- euro.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding NEMAS HRM? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs van uw opleiding NEMAS HRM

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 2495,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

Uw examen boekt u rechtstreeks bij de Associatie voor Examinering.

StartdatumMaandVariantLocatie