NIMA A Sales inclusief examen / 9 – 12 maanden

Sales opleidingen

De Sales opleiding A van De Laat Kenniscentrum

In samenwerking met NIMA biedt De Laat Kenniscentrum verschillende Sales opleidingen aan. Volg de Sales opleiding A om te werken aan je professionele verkoopvaardigheden. Overtuig je klanten met inhoudelijke kennis. Werk aan je overtuigingskracht en verbeter salesvaardigheden. Binnen de sales opleiding A heb je verschillende modules, A1 en A2.

Doelgroep voor de NIMA Sales A opleiding

Sales opleiding A biedt kansen voor professionele verkopers. Wanneer je bijvoorbeeld al binnen een sales functie werkt of dit in de toekomst gaat doen vormt deze opleiding een goede basis. In beide gevallen biedt deze opleiding een perfecte basis. In de wereld van de Sales opleidingen is het NIMA-diploma een begrip. NIMA Sales opleiding A is dus zeker een nuttige investering in de toekomst.

Niveau en Vooropleiding voor deze NIMA Sales A opleiding

Om een NIMA Sales A opleiding te volgen hanteren wij een aantal toelatingsrichtlijnen. De opleiding zelf is op MBO-niveau. Een diploma HAVO/VWO of MBO voldoet, evenals relevante werkervaring. Ook hanteren we een leeftijd van minimaal 18 jaar.

Hoe ziet deze NIMA Sales A opleiding er precies uit?

In het kort bestaat de opleiding NIMA Sales A opleiding uit twee modules: A1 en A2. Deze modules mogen in willekeurige volgorde gevolgd worden. Dat zorgt voor flexibiliteit. In module A1 wordt de theoretische kennis, de belangrijkste Salesbegrippen, bijbehorende theorie en rekenvaardigheid bijgebracht. In module A2 leer je om een behoeftegericht verkoopgesprek te voeren. Hier wordt dus meer ingegaan op de praktische kant van het salesvak. Wil je meer weten over beide modules, de kosten, startdata en de bijbehorende examens? Klik dan op onderstaande links:

Ga naar module NIMA Sales A1

Ga naar module NIMA Sales A2

Het diploma/certificaat van de Nima Sales A opleiding

Na het voltooien van beide modules ontvang je het diploma van de NIMA Sales A opleiding. De examens worden afgenomen door het Nederlands instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving is altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid, je ontvangt hiervan van De Laat Kenniscentrum de juiste benodigdheden.

Informatie

Wil je meer informatie over deze NIMA Sales A opleiding ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vervolgstudie

Wil je na het voltooien van deze NIMA Sales A opleiding verder studeren? Dat kan! Neem in dat geval contact op met je docent of het inschrijfbureau. Zij kunnen je altijd van meer informatie voorzien. Ook in het geval van bijlessen voor een eventueel herexamen kun je hier terecht.

Wanneer start de Sales A opleiding?

Deze NIMA Sales A opleiding bieden we in verschillende vormen aan. De avondopleiding  (van 13 lesweken) start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur (inclusief een pauze van een kwartier). De (zater)dagopleiding (van in totaal 8 lesweken) start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief koffiepauze en lunch). Verder is er ook nog een intensief traject.

Net als onze andere opleidingen start ook NIMA Sales A in september, oktober, februari of maart. De losse trainingen modules kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten van de Sales A opleiding?

Cursusprijs

1750,- euro (vrijgesteld van BTW)

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 170,- euro (excl. 9% BTW)

Examenkosten

513,- euro voor beide onderdelen (vrijgesteld van BTW)

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). De examenkosten voor het schriftelijke A1 examen bedragen 205,- euro. De examenkosten voor het mondelinge A2 examen bedragen 308,- euro. In uw cursusprijs is per onderdeel 1 NIMA-examen opgenomen (herexamens worden apart gefactureerd).

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding NIMA Sales A? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs inclusief NIMA examen

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 2433,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

 

StartdatumMaandVariantLocatie