NIMA B2 Accountmanager inclusief examen

Sales opleidingen

Wat leer je tijdens module B2 van NIMA SALES B accountmanager?

Tijdens dit gedeelte van deze Sales opleiding NIMA gaan we dieper in op de praktijk van het vak van accountmanager. Ervanuit gaande dat je tijdens module B1 al kennisgemaakt hebt met de theorieën, concurrentiestrategieën, klantwaardestrategieën en analyse van de productlevenscyclus. Nu is het tijd om meer op de praktijk te gaan richten.

De Sales opleiding NIMA B2 accountmanager neemt ongeveer tien klokuren per week in beslag en ziet er als volgt uit: Je stelt tijdens deze  Sales opleiding NIMA een eigen accountplan op, uiteraard onder professionele begeleiding. Aan het eind van het traject presenteer je dit plan en voer je een verkoopgesprek met de geleerde gesprekstechnieken.

Het examen van Sales opleiding NIMA accountmanager B2:

Uiteraard wordt ook module b2 van deze  Sales opleiding NIMA afgesloten met een examen. Dit examen wordt afgenomen door NIMA. Hierdoor ben je verzekerd van een kwaliteitskenmerk voor deze Sales opleiding NIMA. Het examen bestaat in totaal uit twee onderdelen.

  1. Schrijf een verkoopplan en presenteer en verdedig dit tijdens het mondelinge examen
  2. Voer een (intern) gesprek met een teamlid (verkoper).

De Laat kenniscentrum is een Education Partner van NIMA. Voor meer informatie omtrent het examen verwijzen we je dus graag door naar hun website. Inschrijving voor het examen is altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.

Wil je na het afronden van de  Sales opleiding NIMA B2 accountmanager verder studeren? Dan kun je altijd contact opnemen met je docent of het inschrijfbureau voor meer informatie. Hier kun je ook terecht voor bijlessen, als je je examen niet gehaald hebt.

Examenkosten

De examens worden afgenomen door Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA).

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Je legt het examen voor de opleiding NIMA Sales B2 accountmanager bij de associatie.  De examenkosten voor het mondelinge B2 examen bedragen 490,- euro. In de cursusprijs is per onderdeel 1 NIMA-examen opgenomen (herexamens worden apart gefactureerd).

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer je nog vragen hebt over de opleiding NIMA Sales B2 accountmanager of het examen. Wij helpen je graag verder.

Wil je graag meer weten over de gehele Sales opleiding NIMA accountmanager B? Of wil je meer weten over de andere module B2 en het daarbij horende examen? Klik dan op onderstaande links:

NIMA SALES Accountmanager B – complete opleiding

Module B1 Sales Accountmanager

 

Duur van de opleiding

Dit betreft een kortdurend traject. Uw opleiding duurt 4 - 7 weken, afhankelijk van de groepsgrootte.

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag.

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari, maart en juni. De losse modulen en trainingen kennen verschillende start momenten in het jaar.

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

Cursusprijs

1198,- euro (vrijgesteld van BTW)

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 175,- euro (excl. 9% BTW)

Examenkosten

490,- euro voor beide onderdelen (vrijgesteld van BTW)

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). U legt het examen voor de opleiding NIMA Sales B bij de Associatie. Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. De examenkosten voor het schriftelijke B1 examen bedragen 308,- euro. De examenkosten voor het mondelinge B2 examen bedragen 490,- euro. In uw cursusprijs is per onderdeel 1 NIMA-examen opgenomen (herexamens worden apart gefactureerd).

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding NIMA Sales B Accountmanager? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs inclusief NIMA examen

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 1863,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

StartdatumMaandVariantLocatie