Verkooptraining en Onderhandelingstechnieken

Sales opleidingen

Iedere verkoper, binnendienst en/of buitendienst, probeert een zo hoog mogelijke verkoop te realiseren. Naast productkennis is het noodzakelijk om verkoopactief met de klant om te gaan voor een goed verkoopresultaat. In deze uitgebreide verkooptraining komen zowel theorie van het verkoopgesprek als de praktijk aan de orde. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de onderhandelingstechnieken.

Wij bevelen deze (maatwerk)training aan binnen het bedrijfsleven, indien gewenst in-company.

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor buitendienstmedewerkers die verkoopactief met klanten willen omgaan en bewust en effectief willen leren verkopen. De training wordt zowel aanbevolen voor buitendienstpersoneel dat nog weinig praktijkervaring heeft als wel voor salesmensen met de nodige ervaring.

Niveau

MBO+

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist. Commercieel gevoel en/of enige praktijkervaring is in uw voordeel.

Programma

Binnen de module komen onderstaande onderwerpen aan bod:
•    voorbereiding
•    contact leggen met klanten
•    presenteren van producten
•    stellen van verkoop stimulerende vragen
•    presenteren van de prijs
•    weerleggen van bezwaren
•    afsluiten van een verkoop

Studiebelasting

Circa twee klokuren per bijeenkomst.

Diploma Verkooptraining en Onderhandelingstechnieken

De training wordt afgesloten met een toets en een persoonlijke beoordeling. Bij een goed resultaat ontvangt u een instituutscertificaat.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Vervolgstudie

Heeft u de smaak te pakken en wilt u meer verdieping in hetgeen u heeft geleerd. Start dan met de opleiding NIMA Sales B verkoopleider óf NIMA Sales B Accountmanager

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:     3 lesweken
Avondopleiding:            6 lesweken

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch). 

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de Verkooptraining en Onderhandelingstechnieken op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

 

 

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding (3):         795,- euro
Avondopleiding (6):               795,- euro

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 125,- euro

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding Verkooptraining en Onderhandelingstechnieken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

StartdatumMaandVariantLocatie