Spring naar content

RSa registratie NIRPA

Onze opleiding Prakijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Medewerker Personeelszaken (MPZ) wordt door NIRPA erkend. Indien u de opleiding bij ons afrond en met succes afsluit met een diploma van de Associatie kunt u een RSa-registratie aanvragen. U toont aan dat u bent opgenomen in het Register Salarisadministrateur.

RSa registratie is een pré

U laat hiermee zien dat uw vakkennis up-to-date is. NIRPA heeft een brede erkenning in de loonadministratieve branche, afnemers van salarisdiensten nemen een NIRPA certificering steeds vaker mee in de keuze van hun salarisverwerker. De erkenning zorgt ervoor dat u eenvoudig toegang heeft tot permanente educatie en speciale online platfora.

Wat zegt een NIRPA-erkenning over de kwaliteit van onze opleidingen

Een onafhankelijke beoordelaar heeft onze lessen beoordeeld zowel op papier als in de praktijk. Deze beoordelaar is tot de conclusie gekomen dat onze opleidingen die de RSa-registratie opleveren

  • Leerstof inhoudelijk de deelnemers informeert over de te verwachten of nieuwe wet- en regelgeving op gebied van de payroll professional.
  • Onderwijskundig laat zien dat er sprake is van een effectieve overdracht van kennis met in achtneming van een onderscheid in oriëntatie op de materie, een heldere probleemstelling en feitelijke kennisoverdracht.
  • (Bij)scholings mogelijkheid is op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, time-management, omgaan met lastige klanten, elementaire telefoontraining, presentatietrainingen en doelgerichte gedragsverandering als vaardigheidstraining.

Meer informatie over NIRPA.