Spring naar content

Doe mee met onze actie en verstuur een gratis kaart. #denkaanelkaar #virusvrij

Het Corona virus raakt iedereen wereldwijd. Steeds meer maatregelen worden genomen om de wereld weer virusvrij te maken. Door deze maatregel komen steeds meer mensen thuis te zitten en is er minder gelegenheid voor (fysieke) sociale contacten. Wij willen stimuleren dat we aan elkaar blijven denken. We dit doen met een gezamenlijk doel, namelijk om het Corona virus onder controle te krijgen. #denkaanelkaar! Dankjewel!

Ik ken iemand die wel een opkikker kan gebruiken!

Deze persoon zit mogelijk al lange tijd alleen thuis en/of is ziek. Of denk aan diegenen die werkzaam zijn in de vitale beroepen en zich dagelijks inzetten om Nederland draaiende te houden.

Stuur diegenen deze gratis kaart met een persoonlijk bericht óf print de kaart en stop deze in de bus.

Er zijn verschillende manier om aan de actie 'Verstuur een gratis kaart' mee te doen.

  • Stuur een e-card. Dit kan middels dit bestand. Je kunt hier kosteloos een gratis bericht invoegen. Sla de kaart op en verstuur deze online naar diegenen die wel een opkikker kunnen gebruiken in deze tijd.
  • Stuur een 'gewone' kaart. Dit kan middels dit bestand. Je kunt dit bestand kosteloos uitprinten en voorzien van een persoonlijke tekst. Laat mensen weten dat je aan ze denkt en stop dit bericht in de brievenbus óf verstuur het per post.

Deze kaartenactie is volledig gratis. We doen dit omdat wij geloven dat écht contact en oog voor elkaar ertoe doet. Wij vinden het als opleidingsinstituut met klassikaal opleiding hoog in het vaandel ontzettend jammer dat we onze cursisten voorlopig niet persoonlijk kunnen begroeten. Online staan we voor ze klaar, maar het échte contact ontbreekt. We zien bij iedereen dat het virus zijn/haar omgeving raakt, daarom #denkaanelkaar. Hoe fijn is een persoonlijk bericht.

Wij hopen, samen met iedereen, dat we snel weer het ‘normale’ leven kunnen oppakken, dat zowel wijzelf als onze kinderen weer gewoon naar school kunnen, we op ons werk onze collega’s kunnen treffen en dat we zonder zorgen bij onze ouderen op visite kunnen gaan.

Team De Laat Kenniscentrum