Spring naar content

Communicatie opleidingen


Wil je weten wat De Laat Kenniscentrum te bieden heeft? Klik dan op de afbeelding!


Elke opleiding is maatwerk voor De Laat Kenniscentrum, zelfs wanneer je gewoon klassikaal onderwijs volgt. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Door een uniek concept, kan De Laat Kenniscentrum de mogelijkheid voor een startgarantie in de eigen regio bieden. De cursisten worden niet samengevoegd op centrale locaties in het land, maar zij blijven in de gewenste regio. De groepen zijn hierdoor klein, waardoor persoonlijke aandacht kan worden gegarandeerd.

Een opleiding sluit je bij ons af met een diploma, welke wordt uitgegeven door een onafhankelijke examenbank. Onze communicatie opleidingen worden afgesloten met een certificaat en zijn daarom te vinden onder onze cursussen. 

Klik hier voor onze cursussen die bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling óf communicatieve vaardigheden als het schrijven van een communicatieplan of marketingplan. De wereld verandert snel en wij sluiten hier graag op aan middels een praktijkgericht aanbod. De theorie leer jij direct toe te passen in de praktijk. Wij helpen je graag bij de volgende stap!

 

 

 

Beschikbare Opleidingen

Ik zoek

Richting

Budget

Voor wie

Variant

Omgeving

Regeling