Communicatieve opleidingen

Uw erkende opleiding Communicatie of een telefoontraining volgt u in Tilburg, Eindhoven, Venlo, Maastricht, Roosendaal, Goes, Breda of Utrecht. 

De Laat Kenniscentrum kent een aanbod van verschillende opleidingen op het gebied van communicatie. Zo kunt u bij ons opleidingsinstituut de NIMA communicatie A, NIMA interne- en concerncommunicatie en NIMA marketingcommunicatie B opleidingen volgen. De Laat Kenniscentrum is een van de opleidingspartners van NIMA in Nederland, een zogenaamde NIMA Education Partner. Bij afronding ontvangt u dan ook een erkend diploma.
Ook voor verdieping op het gebied van communicatie opleidingen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor onze cursus Wervend schrijven, waarbij u leert gemakkelijk pakkende teksten op te stellen. Ook bieden wij de cursus LSSO cursus Vergader- en presentatietechnieken aan. Het examen van deze cursus wordt afgenomen bij onze partner en examenbureau LSSO, waarna u een landelijk erkende LSSO-diploma voor kantoorfuncties ontvangt. Of heeft u meer interesse in mondelinge communicatie? Wellicht is dan de cursus Efficiënt en klantvriendelijk telefoneren iets voor u. Met ons brede aanbod aan communicatie opleidingen van NIMA of andere partners bent u bij de Laat Kenniscentrum op de juiste plek.

Wij ondersteunen u gedurende uw carrière met kennis en inspiratie. Wij streven ernaar om persoonlijke groei en professionele ontwikkeling op uw eigen niveau te realiseren.

Onze medewerkers verwelkomen u graag op een van onze leslocaties in Midden- en Zuid-Nederland!