Spring naar content

Verhuur ruimte SectieC

Ik zoek een vergaderlocatie nabij het centrum van Eindhoven? Ik zoek een trainingslocatie nabij het centrum van Eindhoven? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Gratis parkeren voor de deur. Ruimtes voor 2 tot 15 personen

Indien je op zoek bent naar een betaalbare, flexibele locatie voor jouw training, vergadering of bijeenkomst bent je bij ons aan het juiste adres. Nabij het centrum van Eindhoven, vind je op SectieC onze nieuwe vergaderlocaties. Wij hebben een betaalbare passende ruimte locatie voor groepen van 2 tot 15 personen (stoel + eigen tafel).

Voor een beamer betaal je bij ons niks extra's. Koffie en thee zijn inbegrepen tot een maximaal aantal personen, informeer naar de voorwaarden. Ook zijn er voldoende gratis parkeerplekken aanwezig. Uniek in de nabijheid van het centrum en uitvalswegen.

Sectie C is een kleinschalig industrieel terrein net buiten het centrum van Eindhoven, gelegen in de wijk Tongelre. Op dit terrein bevinden zich verschillende studio's van designers, kunstenaars, fotografen en andere ondernemers. Sectie C is één van de onbekende Eindhovense hotspots.

Prijzen vanaf € 65,00 per dagdeel kleine ruimte* (3 uur), inclusief beamer, whiteboard, koffie/thee, WIFI.

Prijzen vanaf € 95,00 per dagdeel grote ruimte** (3 uur), inclusief beamer, whiteboard, koffie/thee, WIFI.

* tot 8 personen

** tot 15 personen

Klik hier voor hulp bij inschrijven.

Beschikbare Opleidingen

Ik zoek

Richting

Budget

Voor wie

Variant

Omgeving

Regeling