Spring naar content

Diploma NIMA

Het bijspijkeren van uw kennis of een bijscholing is niet enkel waardevol voor uw persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor uw CV! Het diploma dat u aan het einde ontvangt is namelijk op Europees niveau erkend door de NIMA, wat staat voor Nederlands Instituut voor Marketing.

Partners in opleidingen

De beroepsvereniging NIMA ondersteunt professionals werkzaam in de sales, marketing en communicatie. Dit doen zij onder meer door examinering en certificering. Op deze manier kan er een overkoepelende invulling gegeven worden aan de kennis en vaardigheden van professionals. Om in het werkveld kennis en vaardigheden te vergroten kent NIMA diverse partners, waaronder educatieve organisaties die de kwaliteit van NIMA helpen waarborgen.

Het faciliteren van de opleidingen gebeurt extern, dus buiten NIMA om. De Laat Kenniscentrum is één van de grote aanbieders van NIMA-opleidingen in Nederland en is daarnaast ook Education Partner van NIMA. Wij zijn geselecteerd als partner op basis van onze kernwaarden kwaliteit, continuïteit, praktijkgerichtheid en oog voor de ontwikkeling van het individu. Wij bieden onze opleidingen aan met hart voor het marketingvak.

De waarde van een diploma van NIMA

Het behalen van een NIMA diploma is van grote toegevoegde waarde omdat het u gegarandeerd verder helpt in uw carrière. Bij veel grote spelers in de sales- en communicatiebranche heeft een NIMA diploma een hoge reputatie. Er wordt bij vacatures zelfs specifiek om personeel gevraagd dat gediplomeerd is met een NIMA opleiding. Het diploma geeft u dan net een voorsprong op anderen!
Bovendien zijn de meeste NIMA diploma’s ook buiten de Nederlandse grenzen erkend, vanwege de internationale accreditatie. Een diploma van NIMA voldoet aan de eisen van het European Qualification Framework (EQF). Dus op internationaal niveau heeft u ook een stapje voor en worden uw kennis en vaardigheden gewaardeerd.
Het NIMA Diploma biedt, naast de perspectieven voor een nieuwe baan, ook kansen binnen een bestaande werkomgeving. De theoretische inzichten uit de opleiding kunnen direct van waarde zijn voor groei en ontwikkeling. Kortom, met een NIMA diploma bent u verzekerd van een onafhankelijk bewijs van bekwaamheid.

Een passende NIMA opleiding voor iedereen

De Laat Kenniscentrum biedt de volgende opleidingen aan. Alle opleidingen worden aangeduid met een A, B of C niveau.

Wilt u meer informatie over ons aanbod? Neem dan een kijkje op de overzichtspagina van de NIMA-opleidingen.