Spring naar content

Maatwerk opleidingen

Bij De Laat Kenniscentrum staat maatwerk hoog in het vaandel. We worden hierop beoordeeld met een 9,8! In de maatwerk opleidingen die we aanbieden, richten we ons op het verbeteren van de vaardigheden en kennis van onze studenten. Wil jij je professionaliseren in je vakgebied, je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen of jezelf omscholen? Met een maatwerkopleiding doe je dit 1-op-1 met onze docenten, op het moment dat het jou uitkomt. Zo behaal jij je diploma in een mum van tijd!

Wat bieden onze maatwerk opleidingen?

De SMA, Associatie, Stibex IVIO en/of LSSO opleiding afstemmen op je persoonlijke omstandigheden en leerwensen? Dat kan met een opleiding op maat. Ben je op dit moment werkzaam in de zorg of juist in de logistiek? Wij zorgen er altijd voor dat een maatwerk opleiding aansluit op jouw eigen praktijk. Na een intakegesprek stelt De Laat Kenniscentrum een vrijblijvende, passende offerte op.

maatwerk-opleidingen-delaatkenniscentrum

Wat betekent een opleiding op maat voor particulieren bij De Laat Kenniscentrum?

Wil je graag naast je baan een opleiding volgen? Veel studenten hebben weinig tijd naast hun baan en privéleven en vragen zich af of het volgen van een opleiding hiermee te combineren valt. Dat kan zeker! Met een opleiding op maat:

  • Is de inhoud van de opleiding of training afgestemd op jouw persoonlijke leerwensen
  • Is de opleiding of training afgestemd op je werk -en privéleven
  • Volg je de opleiding in je eigen regio en/of online (combinatie is ook mogelijk)
  • Heb je direct contact met jouw docent

Heb je interesse in een van onze maatwerk opleidingen? We bespreken jouw wensen over het volgen van een opleiding uitgebreid tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Neem contact op via info@delaatkenniscentrum.nl of bel naar 040-2485582.

“De sessies met Gilbert waren altijd op maat en onder fijne omstandigheden, door de opleiding 1 op 1 te volgen, stonden we stil bij de dingen waar ik op dat moment vragen over had!” – Joep Gerritsen.

Wat betekent een opleiding op maat voor bedrijven bij De Laat Kenniscentrum?

Zorg voor een optimaal leereffect met een opleiding op maat voor jouw medewerkers! Onze maatwerk opleidingen bieden veel flexibiliteit en worden volledig afgestemd op de wensen van jouw bedrijf. Je speelt in op wat jouw bedrijf en medewerkers nodig hebben om samen te groeien. Daarnaast bieden onze opleidingen op maat:

  • Inhoud die is afgestemd op je bedrijf
  • Flexibiliteit in contactmomenten
  • Mogelijkheid tot in house of op een locatie in de regio
  • Indien gewenst ‘coaching on the job’
  • Mogelijkheden voor ieder scholingsbudget

Naast de maatwerk opleidingen bieden we coaching op maat aan. Dit is gericht op talentontwikkeling waarbij we onze talentscans Insights Discovery, Me.-scan, TMA en/of DISC combineren met een opleiding. Bekijk hier onze maatwerk coaching mogelijkheden.

“Mijn opleiding financial assistant heb ik maatwerk behaald. Mijn docent was erg enthousiast en heeft me in een versneld tempo meegenomen door de lesstof. Hierdoor heb ik mijn opleiding in korte tijd af kunnen ronden, zodat ik nu aan zelfstandig op onze financiële afdeling werkzaamheden mag uitvoeren.” – Marijke Kuijpers

Wat betekent maatwerk voor een evenement bij De Laat Kenniscentrum?

  • Een vakspecialist met goede presentatietechnieken. We beschikken over verschillende inhoudelijke sprekers op het gebied van ondernemerschap, marketing, management en sales. Onze spreker maakt voor jouw evenement een zakelijke workshop op maat voor grote en kleine groepen. Lees hier meer over onze sprekers.

Ontvang je graag meer informatie over onze maatwerk opleidingen of wil je direct een intakegesprek inplannen? Neem contact op via info@delaatkenniscentrum.nl of bel naar 040-2485582.