Logistieke en Veiligheidsopleidingen


Wil je weten wat De Laat Kenniscentrum te bieden heeft? Klik dan op de afbeelding!


Elke opleiding is maatwerk voor De Laat Kenniscentrum. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.
Door een uniek concept, kan De Laat Kenniscentrum de mogelijkheid voor een startgarantie in de eigen regio bieden.
De cursisten worden niet samengevoegd op centrale locaties in het land, maar zij blijven in de gewenste regio. De groepen zijn hierdoor klein, waardoor persoonlijke aandacht kan worden gegarandeerd.

Onze vernieuwde opleidingen logistiek sluiten nog beter aan op de praktijk. Door de nieuwe logistieke opzet is het mogelijk om de opleiding uit te breiden met verschillende, branchespecifieke onderwerpen. Hierdoor zijn onze opleidingen Logistiek Medewerker Warehouse, Logistiek Teamleider Warehouse en Logistiek Supervisor Warehouse passend bij een mooie carrière in de logistiek. Doordat we uit zijn gegaan van  basiscompetentieprofielen passen onze opleidingen binnen elk bedrijf. Onze logistieke opleidingen worden gegeven op 22 leslocatie in de regio Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Je start bijvoorbeeld jouw logistieke opleiding in Eindhoven, Tilburg, Venlo, Maastricht, Middelburg, Terneuzen of Utrecht.

Wat onze studenten zeggen over de nieuwe leerlijn logistiek:

"Ik heb de eerste les van de nieuwe opleiding als zeer positief ervaren. Zoals altijd was de uitleg zowel van de nieuwe lesmethode als van de lesstof uitgebreid en helder. Mijn motivatie om deze opleiding te volgen is toegenomen." Student logistiek teamleider en oud-student logstiek medewerker.

Ook uw VCA certificaat behaalt u bij De Laat Kenniscentrum.

U vindt onze leslocaties in Zeeland, Brabant en Limburg.

 

Beschikbare Opleidingen

Ik zoek

Richting

Budget

Voor wie

Variant

Omgeving

Regeling

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
De Laat Kenniscentrum online
Welkom bij De Laat Kenniscentrum, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
by SAM