Administratieve opleidingen

Uw administratieve opleiding volgt u in de regio Tilburg, Eindhoven, Venlo, Maastricht, Breda, Roosendaal, Goes en Utrecht.

U kunt bij De Laat Kenniscentrum terecht voor diverse administratieve opleidingen. Of het nu gaat om een opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB), Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) of Praktijkdiploma Boekhouden (PDB), uw administratieve scholingsvraag is bij ons in goede handen! Tijdens onze opleidingen staat vakkennis en toepassing in de praktijk centraal. De kennis en vaardigheden die u tijdens een administratieve cursus opdoet, zullen direct van pas komen bij het uitoefenen van uw functie. Administratieve diploma’s worden niet voor niets veel gevraagd in het administratieve werkveld. Onze opleidingstrajecten zijn erkend door de onafhankelijke examenbureaus de Associatie en Stibex. Zij nemen ook de examinering voor hun rekening. U bent hierdoor verzekerd van hoge kwaliteit. Investeer in uw toekomst en bekijk welke van de onderstaande opleidingen bij u past!

Hieronder treft u een overzicht van de administratieve opleidingen die wij aanbieden. Wij beschikken over diverse leslocaties in Zeeland, Brabant en Limburg. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Onze medewerkers verwelkomen u graag!