Spring naar content

Sales opleidingen

Wil je weten wat De Laat Kenniscentrum te bieden heeft? Klik dan op de afbeelding!

Elke opleiding is maatwerk voor De Laat Kenniscentrum. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Door een uniek concept, kan De Laat Kenniscentrum de mogelijkheid voor een startgarantie in de eigen regio bieden. De cursisten worden niet samengevoegd op centrale locaties in het land, maar zij blijven in de gewenste regio. De groepen zijn hierdoor klein, waardoor persoonlijke aandacht kan worden gegarandeerd.

Onze sales opleidingen worden gegeven in de regio Utrecht, Brabant, Zeeland en Limburg. In deze regio zijn er 22 leslocaties in o.a. Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Middelburg en Venlo. Er is dus altijd een leslocatie is de buurt. Ben je woonachtig in België? Geen probleem! Onze sales opleidingen kun je ook volgen in België.

De sales opleidingen worden zowel regulier als intensief aangeboden. Zo is er de post-hbo Sales & Accountmanager opleiding, maar ook een opleiding tot Verkoopspecialist en Salesmanager. Tijdens de sales opleiding leer je meer over de core business, de directe verkoop. Onderwerpen als acquireren en het onderhouden van klantcontacten komen veel aan bod. Je leert je klanten kennen en zorgt dat je het product verkoopt. Successen motiveren je om tot het uiterste te gaan. Kortom: je bent de spits die het winnende doelpunt scoort.

Lees hieronder alles over de SMA Sales opleidingen van De Laat Kenniscentrum.

Beschikbare Opleidingen

Ik zoek

Richting

Budget

Voor wie

Variant

Omgeving

Regeling