Maatwerk

Persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsontwikkeling

Maatwerk

Uw NIMAAssociatieStibex en/of LSSO opleiding afstemmen op uw persoonlijke omstandigheden en leerwensen. Dat kan met een maatwerktraject. Na een intakegesprek stellen wij voor u een vrijblijvende, passende offerte op.

Maatwerk voor particulieren bij De Laat Kenniscentrum betekent:

  • De inhoud van uw opleiding of training is afgestemd op uw persoonlijke leerwensen
  • Uw NIMA, Associatie, Stibex, IVIO en/of LSSO opleiding of training stemt u af met uw werk -en privéleven
  • U volgt uw  NIMA, Associatie, Stibex en/of LSSO opleiding in uw eigen regio
  • Direct contact met uw docent

Maatwerk voor bedrijven bij De Laat Kenniscentrum betekent:

  • De inhoud van ons aanbod is afgestemd op uw bedrijf
  • Flexibiliteit in contactmoment
  • In house of op een locatie in de regio
  • Indien gewenst ‘coaching on the job’
  • Mogelijkheden voor ieder scholingsbudget

Maatwerk voor uw evenement bij De Laat Kenniscentrum betekent:

Dit betreft een maatwerktraject.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

De inhoud van Maatwerk is altijd op basis van uw vraag. Prijzen zijn vanaf € 499,-. Voor meer informatie neem contact met ons op middels 040-2485583 of info@delaatkenniscentrum.nl

StartdatumMaandVariantLocatie