Management opleidingen

Onze management opleidingen zijn te volgen in de regio Tilburg, Eindhoven, Venlo, Maastricht, Roosendaal, Goes, Breda en Utrecht.

De Laat Kenniscentrum is door de Associatie erkend als opleider. Hierdoor zijn wij dé opleider voor uw management opleiding. Daarnaast ondersteunen wij u gedurende uw carrière met kennis en inspiratie. Wij streven ernaar om persoonlijke groei en professionele ontwikkeling op uw eigen niveau te realiseren. Daarom richten wij ons samen met u op de competenties die u moet behalen. Een voorbeeld van de te behalen competenties zijn planning, organisatie en rapportage, maar ook wordt aandacht besteed aan uw communicatieve vaardigheden. Deze competenties kunt u op een korte termijn in de praktijk toepassen. Met één van onze management opleidingen legt u een goede basis voor uw leiderschapsvaardigheden.

De management opleidingen die wij aanbieden, zijn bijvoorbeeld: NEMAS Basiskennis Management, NEMAS Middle Management of NEMAS Advanced Management. U vindt onze leslocaties in Zeeland, Brabant en Limburg. Onze medewerkers verwelkomen u graag!