NEMAS Basiskennis Management Opleiding

Management opleidingen

Management is overal waar mensen samenwerken nodig. Het management is verantwoordelijk voor het structureren van werkprocessen, het formuleren van doelen en het aansturen van medewerkers. Om de nieuwe ontwikkelingen op dit vakgebied bij te kunnen houden is kennis van fundamentele managementvaardigheden geen overbodige luxe. Met de opleiding NEMAS Basiskennis Management krijgt u een beter overzicht en begrip voor de gang van zaken in uw werkomgeving. De opleiding biedt een introductie in de gangbare managementbegrippen en de verschijnselen die hiermee samenhangen.

Wilt u nog meer kennis opdoen over management? Na het behalen van de opleiding NEMAS Basiskennis Management bestaat er de mogelijkheid om uw kennis verder uit te breiden met de opleiding NEMAS Middle Management. Voor meer informatie over de opleiding NEMAS Middle Management kunt op onze website kijken, de brochure downloaden of contact opnemen met onze medewerkers.

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor administratieve medewerkers die een leidinggevende functie (gaan) uitvoeren op operationeel niveau en voor medewerkers die leiding willen geven.

Niveau

MBO 4

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Programma

De volgende onderwerpen afgeleid van de exameneisen komen aan de orde:
•    begrippen
•    bestuur- en bedrijfsvoering
•    planning- en beheersingsproces
•    organiseren
•    communicatie
•    inschakelen medewerkers en personeelsbeleid
•    marketing en commerciële functie
•    productie en logistieke functie
•    kosten en financiële functie

Examen

Het examen van NEMAS Basiskennis Management bestaat uit 40 gesloten vragen en duurt 60 minuten. 
Voor meer informatie over het examen verwijzen wij u door naar de website van de Associatie: www.associatie.nl.

Studiebelasting

Circa drie à vier klokuren per lesweek.

NEMAS Basiskennis Management diploma

De examens worden online afgenomen door de Stichting NEMAS in samenwerking met de Associatie voor Praktijkexamens op diverse examenlocaties. Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Voor de actuele examenkosten verwijzen wij naar website van de Associatie: www.associatie.nl. 

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Vervolgstudie

Bent u klaar met de opleiding NEMAS basismanagement? Studeer door en start met de opleiding NEMAS middle management

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:     3 lesweken
Avondopleiding:            6 lesweken

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).  

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding NEMAS Basiskennis Management op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding (3):         495,- euro
Avondopleiding (6):               495,- euro

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder van vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 100,- euro.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding NEMAS Basiskennis Management? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs van uw opleiding NEMAS basiskennis management

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 595,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

Uw examen boekt u rechtstreeks bij de Associatie voor Examinering.

StartdatumMaandVariantLocatie