Spring naar content

Diploma IVIO

Het resultaat van een opleiding is bij De Laat Kenniscentrum heel belangrijk. Een diploma IVIO wordt onafhankelijk uitgegeven door het IVIO-Examenbureau. Het IVIO-Examenbureau werkt met de Kwalificatiestructuur Educatie (KSE) en de Kwalificatiestructuur Beroepsonderwijs (KSB), die specifiek zijn gericht op een jonge doelgroep. Maar de missie van de stichting is om een bijdrage te leveren aan goed onderwijs voor iedereen, ongeacht leeftijd, vooropleiding of achtergrond. Met een diploma of certificaat van IVIO ben je aantoonbaar bekwaam op het gebied van administratief en secretarieel werk.

Daarom kiest De Laat Kenniscentrum voor IVIO

  1. Het IVIO-Examenbureau is ISO-9001 gecertificeerd. Deze eindtermen en kwaliteitstermen worden ieder jaar opnieuw door experts vastgesteld.
  2. Veel opleidingen zijn toegankelijk zonder vooropleiding.
  3. Een IVIO opleiding is doelgericht en zorgt dat kwaliteiten systematisch worden ontplooid. In de opleidingen is ook aandacht voor de ontwikkeling van vaardigheden in het Engels en Nederlands.
  4. Een IVIO diploma zorgt voor een waardevolle start op de arbeidsmarkt en levert een positieve bijdrage aan het persoonlijk succes.
  5. Opleidingen van IVIO kennen vele doorstudeermogelijkheden, vanwege aansluiting op secretariële opleidingen op een hoger niveau.

IVIO opleidingen bij De Laat Kenniscentrum

IVIO behandelt de examens rondom de volgende opleidingen:

Als je één van deze opleidingen met succes afrondt, ontvang je een certificaat of diploma van IVIO. Met een diploma van IVIO op zak kun je vervolgens op zoek naar een nieuwe uitdaging! Die kan liggen in een vervolgopleiding, maar ook kun je bijvoorbeeld aan de slag als secretaresse op een notariskantoor. Voor meer informatie, bekijk de overzichtspagina van de opleidingen of neem gerust contact op.