Spring naar content

Me.-scan

Coaching

De Me.-scan is een bondige analyse en daarmee ideaal voor diegenen die nog nooit een talenten- of competentiescan hebben gedaan. Een Me.-scan laat in slechts 10 minuten zien wat je met vragen niet kunt beantwoorden. Dit inzicht vormt een goede start voor een gesprek over je natuurlijke talenten, aangeleerde competenties en valkuilen.

Voor wie is de Me.-scan?

De Me.-scan is voor zowel individuen als bedrijven een interessant middel.

Voor individuen

Als individu zul je regelmatig persoonlijke vragen aan jezelf stellen. Om hier het antwoord op de krijgen is de Me.-scan erg behulpzaam. De scan geeft je nieuwe inzichten en laat je weer nieuwe mogelijkheden zien.

Voor bedrijven

De Me.-scan wordt vaak gebruikt om een beeld te krijgen van de talenten van medewerkers binnen een bedrijf. Zitten alle medewerkers op hun plek? Voeren zij werkzaamheden uit waar zij energie van krijgen of kosten ze juist energie? En weten je medewerkers eigenlijk wel waar zij energie van krijgen?

Als we het hebben over talentontwikkeling, hoe weet je dan of het een talent is? Is de ambitie passend binnen de organisatie? Hoe ziet “doorgroeien” eruit? Welke ontwikkeling is het best passend? Kortom; hoe houd je jezelf en het bedrijf scherp? Een Me.-scan geeft antwoord op deze vragen.

Hoe ziet een Me.-scan eruit?

De Me.-scan is een online scan die maximaal 20 minuten duurt. Na de scan wordt de uitslag besproken met een Me-scan geaccrediteerde coach. Deze terugkoppeling kan resulteren in een vervolgtraject, welke te volgens is binnen De Laat Kenniscentrum. We adviseren onze klanten altijd om na twee jaar opnieuw een scan af te nemen om zicht te krijgen of je nog steeds werkt vanuit je talenten.

Een Me.-scan is, ons inziens, minder praktisch wanneer je aan de slag wilt gaan met teamontwikkeling. We adviseren je dan om te kiezen voor DISC analyse of Insights Discovery.

Wanneer start de Me.-scan?

De ME.-scan wordt in overleg ingepland.

Staat er geen opleidingsstart gepland, neem contact met ons op. Bij ons kun je altijd op korte termijn starten in de regio. Onze medewerkers zien in een oogopslag waar in het land op korte termijn opleidingen en cursussen definitief starten. Bel 040-2485582 of mail info@delaatkenniscentrum.nl.

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen we jou of jouw team binnenkort op onze locatie of bij jullie op locatie ontmoeten?

Wat zijn de kosten van de ME.-scan?

Cursusprijs

De kosten voor afname van de Me.-scan inclusief (online) terugkoppeling van een uur bedraagt 299,- euro*.

*Indicatie, werkelijke prijs heeft te maken met de o.a. de reisafstand van onze consultant.

Startdatum Maand Variant Locatie