Spring naar content

Marketing opleidingen


Wil je weten wat De Laat Kenniscentrum te bieden heeft? Klik dan op de afbeelding!


Elke opleiding is maatwerk voor De Laat Kenniscentrum. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.
Door een uniek concept, kan De Laat Kenniscentrum de mogelijkheid voor een startgarantie in de eigen regio bieden.
De cursisten worden niet samengevoegd op centrale locaties in het land, maar zij blijven in de gewenste regio. De groepen zijn hierdoor klein, waardoor persoonlijke aandacht kan worden gegarandeerd.

Onze marketing opleidingen worden gegeven in de regio Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Met 22 leslocaties in o.a. Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Middelburg en Venlo is er altijd een leslocatie in de buurt. Tijdens een marketing opleiding leer je hoe je een product goed in de markt zet, je leert hoe je het aanbod afstemt op de vraag. Wij leren je te denken vanuit de 4 c’s: customer value, customer costs, customer convenience en customer communication. Onderwerpen die tijdens jouw (online) marketing opleiding aan bod komen zijn: de marketingmix, uitvoeren van marktonderzoek, opstellen van een marketingplan en marketing & internet, ofwel e-marketing. Na een marketing opleiding bij De Laat Kenniscentrum weet jij hoe je klanttevredenheid kunt realiseren op een winstgevende manier.

Let op: het woord klanttevredenheid in de definitie. Net als voor alles in het leven, geldt voor marketing het motto van Google: don’t be evil. Je hebt succes als je de behoeften van anderen begrijpt en hen producten of diensten biedt die hen daarbij echt helpen.

Beschikbare Opleidingen

Ik zoek

Richting

Budget

Voor wie

Variant

Omgeving

Regeling