Spring naar content

Loonadministratie en HRM opleidingen


Wil je weten wat De Laat Kenniscentrum te bieden heeft? Klik dan op de afbeelding!


Elke opleiding is maatwerk voor De Laat Kenniscentrum. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.
Door een uniek concept, kan De Laat Kenniscentrum de mogelijkheid voor een startgarantie in de eigen regio bieden.
De cursisten worden niet samengevoegd op centrale locaties in het land, maar zij blijven in de gewenste regio. De groepen zijn hierdoor klein, waardoor persoonlijke aandacht kan worden gegarandeerd.

Onze loonadministratie en HRM opleidingen worden gegeven in de regio Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Met 22 leslocaties in o.a. Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Middelburg en Venlo is er altijd een leslocatie in de buurt.  Indien je jouw loonopleiding bij ons volgt kun je je in veel gevallen registreren bij het NIRPA.

Tijdens een loonadministratieve opleiding leer je hoe je een goede salarisadministratie kunt inrichten en onderhouden. Je leert een goed overzicht te maken om het loon en eventueel andere verschuldigde bedragen te kunnen berekenen. De berekening moet voor iedere boekhouder op elk moment makkelijk te overzien zijn. Daarnaast leer je meer over sociale en arbeidswetgeving. Tijdens onze HRM opleidingen leer je meer over hoe je het belangrijkste kapitaal, de werknemers, van een bedrijf beheert. Onze opleidingen worden op diverse niveaus zowel intensief als regulier aangeboden.

 

Beschikbare Opleidingen

Ik zoek

Richting

Budget

Voor wie

Variant

Omgeving

Regeling