Spring naar content

Over opleidingsinstituut De Laat Kenniscentrum

Met ruim 100 praktijkgerichte opleidingen en trainingen zijn wij hét opleidingsinstituut voor uw opleiding of praktijkgerichte cursus. Wij leiden op tot het behalen diploma’s en certificaten van erkende examenbanken. Naast onze reguliere opleidingen bieden wij ook bijlesmodules, consultancy, bedrijfstrainingen en summer school op maat. Wij zijn specialist op het gebied van handel en ondernemen, marketing en sales, management, administratie, communicatie en kantoor en secretariaat. Met ons aanbod kunt u uw kennis uitbreiden of opfrissen. Zet u samen met ons de volgende stap in uw carrière?

Wie zijn wij?

Onze kracht is onze persoonlijke aanpak. De Laat Kenniscentrum bestaat uit een enthousiast docenten-, kantoor- en examenteam. Indien u telefonisch contact met ons opneemt staan wij u graag te woord.

Opleidingsadvies

Heeft u al een keuze gemaakt uit de verschillende opleidingen en trainingen die ons opleidingsinstituut biedt? Dan kunt u altijd op korte termijn starten. Onze opleidingen en trainingen kennen een verschillend aantal startmomenten per jaar, waardoor u gegarandeerd snel kunt beginnen met uw traject. Voordat u begint aan de opleiding, voeren wij met elke (potentiële) deelnemer een intakegesprek. Hiermee zorgen wij ervoor dat de opleiding of training past bij uw (voor)opleidingen. Indien er minder dan vijf cursisten deelnemen aan de opleiding of training bieden wij u een (individueel) maatwerktraject aan. Hiervoor krijgt u eerst een offerte ter goedkeuring, omdat deze prijzen kunnen afwijken van de standaardprijsstelling. Dit maakt De Laat Kenniscentrum een opleidingsinstituut dat uniek is in haar soort.

Duur en certificering

De programma’s die u bij ons opleidingsinstituut kunt volgen, hebben verschillende tijdsduren. Deze kunnen variëren van een training van een dag tot opleidingen van een jaar. Een training of cursus kunt u afsluiten met een bewijs van deelname. In combinatie met het volgen van andere trainingen kunt u een certificaat of diploma behalen. In het geval van een opleiding kunt u natuurlijk ook een diploma behalen. Alle certificaten en diploma’s behaalt u door deel te nemen aan landelijke examens die georganiseerd worden door een van de examenbanken.

Contact met opleidingsinstituut De Laat Kenniscentrum

Bent u geïnteresseerd in een training of coaching traject bij ons opleidingsinstituut? Aarzelt u dan niet. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor. Wij staan u graag te woord. Onze trainingen en opleidingen bieden we aan op diverse leslocaties in Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht.