Spring naar content

Opleiding in Eindhoven

De Laat Kenniscentrum kent twee locaties in Eindhoven. Onze hoofdvestiging is gelegen op SectieC, Daalakkersweg 10 in Eindhoven. Je vindt ons in pand 10 op de 3e etage. SectieC is een bolwerk van nieuwe ideeën, producten en oplossingen. SectieC is gevuld met talent en vaardigheid. SectieC is een bruisende omgeving, met ateliers, tuinen, podia, tentoonstellingen en labs. Op onze locatie zijn onze examenlocatie, het kantoor en diverse trainings- en vergaderruimten te vinden.

Onze nevenvestiging vind je aan de Torenallee 20 te Eindhoven. Op Strijp S vind je trainings- en vergaderruimten. StrijpS is een voormalig bedrijventerrein in het stadsdeel Strijp dat voorheen toebehoorde aan Philips. Met het vertrek van Philips is er gezocht naar een nieuwe bestemming voor het bedrijventerrein. In 2013 hebben wij ons bedrijf gevestigd in het VideoLab. Dit acht verdiepingen tellende gebouw is de bakermat geweest voor de eerste DVD en Blu-ray speler van Philips.

Bezoekt u ons bedrijf dan is een wandeling over SectieC of StrijpS zeker de moeite waard. Bezoek de Ontdekfabriek óf neem plaats in één van de gezellige eetgelegenheden die deze omgeving rijk is.

Strijp S biedt u een inspirerende en dynamische leeromgeving. Start nu met bijvoorbeeld de cursus NIMA Sales A, moderne bedrijfsadministratie MBA, praktijkdiploma loonadministratie PDL, praktijkdiploma boekhouden of NEMAS middle management

Bezoekadres:

SectieC, pand 10 (3e etage), Daalakkersweg 10, 5646 JA Eindhoven

StrijpS, gebouw Videolab (1e etage), Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven