Opleiding in Eindhoven

Ons bezoekadres vindt u aan de Torenallee 20 te Eindhoven. Ons kantoor is gelegen op Strijp S, een voormalig bedrijventerrein in het stadsdeel Strijp dat voorheen toebehoorde aan Philips. Met het vertrek van Philips is er gezocht naar een nieuwe bestemming voor het bedrijventerrein. In 2013 hebben wij ons bedrijf gevestigd in het VideoLab. Dit acht verdiepingen tellende gebouw is de bakermat geweest voor de eerste DVD en Blu-ray speler van Philips.

Bezoekt u ons bedrijf dan is een wandeling over het bedrijventerrein zeker de moeite waard. Bezoek met uw (klein)kinderen de Ontdekfabriek óf neem plaats in één van de gezellige eetgelegenheden die deze omgeving rijk is. Aanraders zijn beslist Radio Royal of één van de restaurants van de Stichting Robin Hood.

Strijp S biedt u een inspirerende en dynamische leeromgeving. Start nu met bijvoorbeeld de cursus NIMA Sales A, moderne bedrijfsadministratie MBA, praktijkdiploma loonadministratie PDL, praktijkdiploma boekhouden of NEMAS middle management.

Uw routebeschrijving naar onze hoofdkantoor?
Klik hier voor google maps óf toets in uw navigatiesysteem Torenallee 20. Herkent uw systeem dit adres niet? Gebruik dan Glaslaan 2.

U parkeert uw auto op één van de omliggende parkeerterreinen. Bij vertrek ontvangt u van ons een kortingskaartje voor de parkeerautomaat.

StrijpS
Gebouw Videolab
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
040-2485582