Spring naar content

Wie zijn wij? Afsheen Gormay, stagiaire secretaresse niveau 3 Summa College

Sinds januari 2017 loopt Afsheen Gormay bij ons haar stage voor de secretariële opleiding. In augustus zal ze haar stage bij ons vervolgen. Lees hier meer over haar ervaringen bij ons:

‘Mijn naam is Afsheen en ik ben werkzaam als stagiaire secretaresse bij De Laat Kenniscentrum te Eindhoven. De taken zijn erg afwisselend, leuk en vooral erg leerzaam. Ik ben verantwoordelijk voor de verzorging van de trainingsruimtes. Tevens ontvang ik gasten dagelijks en sta ik ook in de COEL om examens af te nemen. De Laat Kenniscentrum heeft een oog om te ontdekken waar mijn kansen en talenten liggen. Ik als student ben nog erg zoekende naar wat ik precies wil gaan doen in de toekomst maar De Laat Kenniscentrum heeft mij een stap naar de goede richting gegeven.

Ben jij ook op zoek naar een leuke, leerzame stage bij een groeiend bedrijf? Neem dan contact met ons op: 040-2485582.