Spring naar content

Bijles als laatste zetje in je rug voor je NIMA examen

NIMA examenHet kan helaas iedereen overkomen. Het niet halen van je NIMA examen. Niet getreurd, want De Laat Kenniscentrum biedt jou individuele bijlessen op maat om er alsnog voor te zorgen dat jij je papiertje haalt. NIMA selecteerde De Laat Kenniscentrum als NIMA Education Partner, wat inhoudt dat wij -ook met onze bijlessen- voldoen aan de door NIMA gestelde opleidingseisen.

NIMA examen staat voor de deur

Na maanden met je neus in de boeken te hebben gezeten, is het dan eindelijk tijd voor je NIMA examen. De leerstof ken je uit je hoofd, toch? Vol vertrouwen loop je de examenzaal binnen. Na afloop overheerst een positief gevoel. Ja, dat NIMA examen is binnen. Eerst nog even een korte vakantie en dan hoor je de uitslag daarna wel. Maar tot je grote schrik krijg je een paar weken later de mededeling dat je de eindtoets niet behaalde. Wat blijkt? Je moet op herkansing…Helaas kan het onverhoopt dus toch gebeuren dat je voor je NIMA examen bent gezakt, ondanks dat je jezelf goed voorbereidde en je jezelf niets verwijt. Een bittere pil, maar de bijlessen van De Laat Kenniscentrum helpen jou om alsnog juichend de eindstreep te halen.

Persoonlijke begeleiding

Dat niet iedereen bij de eerste poging een examen haalt, kan meerdere oorzaken hebben. Is het bijvoorbeeld de spanning die ervoor zorgde dat je het examen niet haalde? Of wellicht hadden ingrijpende privé-omstandigheden invloed op je prestatie? Of ben je iemand die veel moeite heeft met plannen? De bijlessen van De Laat Kenniscentrum behandelen niet alleen het lesmateriaal, maar onze gespecialiseerde NIMA-docenten bekijken samen met jou waar het specifieke probleem zit. Samen zoeken zij met jou naar de juiste oplossing, zodat je de volgende keer het examen met nog meer vertrouwen tegemoet ziet! Vaak kunnen een paar bijlesuren het laatste zetje zijn om alsnog het examen met een voldoende af te sluiten. De bijlessen geven wij over het algemeen op individuele basis. Maar vind jij het prettig om bijles te volgen met iemand anders, dan is daar alle ruimte voor binnen De Laat Kenniscentrum.

De Laat Kenniscentrum helpt jou

Voor elke NIMA-opleiding van De Laat Kenniscentrum is een passende bijles aan te vragen. Aangezien wij NIMA examens gedurende het gehele jaar afnemen, is het mogelijk om op elk gewenst moment aan te haken. Wij staan 52 weken per jaar voor jou klaar om de bijles te geven die jij nodig hebt. Een bijlestraject omvat minimaal 3 lesuren die in de avonduren en in het weekend worden gegeven.

Heb je vragen over welke bijles bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn jou graag tot dienst!