Spring naar content

COEL examenlocatie in Tilburg

COEL examenlocatie Tilburg is sinds februari 2018 geopend. Je kunt vandaag nog jouw examen boeken op onze nieuwe locatie. Wat kun je verwachten?

Ontvangst

Wanneer je bij onze COEL examenlocatie binnenkomt zullen onze medewerkers je ontvangen en je de weg wijzen naar de wachtruimte. Hier kun je jezelf rustig voorbereiden op het examen door de stof nog even door te nemen of door gewoon even te ontspannen onder het genot van een kop koffie of thee. Ongeveer 15 minuten voor aanvang van het examen zullen onze medewerkers je in de wachtruimte in gaan tekenen, waarbij we je apart nemen. Tijdens het intekenen controleren we belangrijke gegevens.

Start examen

Wanneer alle kandidaten zijn ingetekend volg je de medewerker na de intakeruimte. Hier kun je je waardevolle bezittingen opbergen. We attenderen je op het feit dat je vooraf nog even gebruik dient te maken van het toilet, de mobiele telefoon volledig uit moet staan en dat er geen horloge mee naar binnen mag. Naar de examenruimte mag je alleen je legitimatiebewijs meenemen. Wanneer je een handtekening hebt geplaatst nemen we je mee naar de examenruimte. Daar controleren nogmaals je gegevens, zodat we er 110% zeker van zijn dat jij ook echt de persoon bent die het examen dient te maken.

Tijdens het examen

Op de COEL examenlocatie doe je jouw examen op de computer. Tijdens het examenmoment worden er verschillende examens afgenomen. Let dus niet op de andere personen in de ruimte, het kan dat zij sneller klaar zijn met het examen. Ook is het niet ongebruikelijk dat er tijdens jouw examen nog kandidaten de ruimte in komen, zij hebben op een andere tijd het examen geboekt.

We proberen er alles aan te doen dat je het examen in alle rust kunt doen. Mocht je toch nog hinder ervaren van geluid liggen er oordopjes voor je op de tafel.

Examentips

Natuurlijk ben je door je opleider goed voorbereid op het examen. Wij kunnen je niet helpen tijdens je examen. We helpen je natuurlijk wel bij het inloggen op de computer en zorgen ervoor dat je in een rustige omgeving je examen kunt afronden.

Weet je het even niet meer, lees dan dit bericht over examenstress of misschien helpen deze tips om je examen zo succesvol mogelijk af te ronden.

Je zult merken dat veel examenvragen multiple choice-vragen zijn. Je kunt hierbij kiezen om als volgt aan de slag te gaan.

Werk in stappen

  1. Maak tijdens de eerste stap alleen de gemakkelijke vragen en sla over wat je niet weet.
  2. Tijdens de tweede stap vul je de moeilijke vragen in en sla hierbij de moeilijke vragen over.
  3. Tijdens de laatste stap vul je de moeilijkste vragen in. Zorg dat je uiteindelijk wel alles invult.

Vraagstelling

Indien je een vraag niet weet. Raak dan niet in de stress, denk rustig na. In veel gevallen is:

  • Eén van de antwoorden duidelijk onjuist
  • Is één van de antwoorden met beredeneren onjuist
  • De antwoorden die dan overblijven kun je zorgvuldig bekijken op aanwezigheid van sleutelwoorden. Vertrouw hierbij vooral op je eerste ingeving.

Verbeteren zorgt vaak voor fouten

Verbeter alleen wanneer je echt zeker weet dat het door jouw ingevulde antwoord onjuist is. Verbeter alleen op grond van een nieuw inzicht in de vraag.

Belangrijke informatie

Onder onze COEL examenlocatie in Tilburg kun je gratis de auto parkeren in de parkeergarage. Hoe dit werkt kun je lezen in de bevestiging die je hebt ontvangen van het examenbureau. Vergeet je legitimatiebewijs niet mee te nemen naar je examen, zonder legitimatiebewijs kun je niet op examen.

Wij wensen je heel veel succes met het examen!