Spring naar content

Nieuwe COEL-toetslocatie: Vanaf 19 februari kun je jouw examen boeken in Tilburg

Goed nieuws over jouw COEL-toetslocatie! Vanaf 19 februari kun je ook in Tilburg jouw MSH-, Stibex-, Creatiefnivo-, SVMnivo- en/of WFTnivo-examen boeken. Op de nieuwe COEL-toetslocatie in Tilburg zijn voldoende examenplekken beschikbaar en kun je bijna dagelijks examen doen. COEL-toetslocatie Tilburg kent ruime openingstijden. COEL-toetslocatie Tilburg is onderdeel van De Laat Kenniscentrum. Je bent er dus van verzekerd dat je ook hier, net als op onze COEL-toetslocatie Eindhoven, op een prettige manier jouw examen af kunt leggen. 

Ruime openingstijden

Onze COEL-toetslocatie in Tilburg kent de volgende openingstijden:

  • maandag: 10 – 14 uur , 17-21 uur
  • woensdag: 17-21 uur
  • donderdag: 10-14 uur
  • zaterdag: 11 – 17 uur

Bij grote drukte zullen de openingstijden worden verruimd. Is er geen plaats meer in Tilburg? Kijk dan naar de mogelijkheden van onze locatie in Eindhoven.

Gratis parkeren onder en rondom het gebouw

Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage waar je gratis de auto kunt parkeren. Is de parkeergarage vol, dan zijn er voldoende parkeermogelijkheden rondom het gebouw. De ingang van de parkeergarage vind je naast Ravel Hengelsport.

Stilte

Je doet examen in een rustige omgeving. Onze examenruimte is ruim opgezet en biedt aan 10-12 personen de gelegenheid om een examen af te nemen. Door de aanwezigheid van tafelschermen, koptelefoons een oordopjes kun je je helemaal afsluiten van jouw omgeving.

Gastvrijheid

Op onze locatie wordt je door onze toezichthouders ontvangen met koffie en/of thee. Onze toezichthouders staan klaar voor je en helpen je de eerste stappen van het examen door (tot aan de startbutton in je examen). Onze toezichthouders horen graag hoe het examen is gegaan. Onze examenkandidaten en onze studenten moeten zich welkom voelen, De Laat Kenniscentrum heeft die gastvrijheid hoog in het vaandel staan!

De Laat Kenniscentrum faciliteert enkel de examenruimte. Indien je een examen wilt boeken dien je dit te doen via de COEL examenmanagementomgeving of via jouw opleider.

Adresgegevens:

Ringbaan Oost 102, 1e etage (volg borden De Laat Kenniscentrum)