Spring naar content

CTEC zoekt een ambitieuze accountmanager.

De Laat Kenniscentrum is voor onze gewaardeerde klant CTEC op zoek naar een ambitieuze accountmanager.

Ben of ken jij iemand die perfect past in dit plaatje?

CTEC

CTEC is een producent van industriële reinigingsproducten en leverancier van straalmiddelen. Het is een organisatie waar een aangename en familiaire sfeer heerst.

Functie in een notendop

Jij krijgt energie van het creëren van New Business. Daarnaast heb jij oog voor het behouden en vergroten van het rendement bij bestaande klanten. Dat is wat een CTEC accountmanager elke dag drijft.

Profiel

Een CTEC accountmanager kan zich vinden in het volgende profiel.

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding commerciële economie op bachelor niveau of een afgeronde commerciële MBO-opleiding inclusief een NIMA A en/of B sales opleiding. Daarnaast is enige kennis van onze branche een pré!
  • Vergelijkbare werkervaring in deze functie op MBO/HBO -niveau komen ook in aanmerking om op deze functie te solliciteren.
  • Je bent competitief en resultaatgericht en doet er alles aan om in de behoefte en wensen van onze klanten te voorzien met onze kwaliteitsproducten.
  • Je bent commercieel, analytisch en hebt een ondernemende houding.
  • Nederlandse taal en de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent woonachtig in de regio Utrecht, Amsterdam of Rotterdam.

Kun jij je vinden in deze omschrijving? Lees verder!

Leer CTEC kennen, voordat je écht aan de slag gaat als accountmanager

Naast een gedegen introductie door de CTEC accountmanager in Nederland zal je in de eerste weken ook ervaring opdoen in onze fabrieken in België. Na deze inwerkperiode staat niets je meer in de weg om je eigen gebied te bewerken. Je gaat nieuwe en bestaande klanten bezoeken en onze producten te verkopen. Ga op pad!

Jouw werkweek

Primair heb je vier dagen om onze klanten te bezoeken. Je werkt je één dag vanuit ons kantoor in Nederland. Samen met de salesmanager vorderingen monitor je vorderingen en andere administratieve zaken.

Naast een geweldige uitdagende job in een innovatief bedrijf, bieden wij een competitief salarispakket. Denk aan een beloningssysteem, leaseauto, laptop en gsm.

Benieuwd naar deze vacature? Lees hier de volledige tekst.

Enthousiast geworden? Neem vandaag nog contact met ons op.

Stuur een cv en motivatiebrief voor 18 mei a.s. naar het volgende emailadres: gilbert@delaatkenniscentrum.nl

De Laat Kenniscentrum is aangesteld als bureau voor de werving en selectie van deze functie.