Spring naar content

De sfeervolle decembermaand bonst op de deur

Bijna, en dan is het weer zover. Een maand vol gezelligheid, knusheid en drukte. Oftewel: december. Zoals iedere decembermaand zijn er weer verschillende feestdagen, die je met jouw familie kunt vieren! Sinterklaas, kerstmis en het nieuwe jaar zijn natuurlijk de uitblinkers, maar ook de ‘Black Friday’ staat voor de deur. Hoe breng jij de decembermaand dit jaar door?

‘Black Friday’

Een dag vol met scherpe kortingen, het Amerikaanse ‘Black Friday’ is nu ook al jaren in Nederland. Steeds meer winkels in ons land doen mee met deze trend. Heb je geen tijd om zelf de stad in te gaan op Black Friday? Niet getreurd! Het zogenoemde ‘Cyber Monday’ is er ook nog! Dit is een uitgelezen kans voor klanten, om een verlate Black Friday deal te kopen. Echter gaat deze deal via webshops, daar stamt Cyber Monday van af.

Hierbij nog wat handige tips:

  • Stippel van te voren uit welke winkels je wilt bezoeken i.v.m. de drukte;
  • Ga niet gelijk naar het centrum toe, de meeste mensen gaan namelijk vaak laat in de middag of vroeg in de avond;
  • Vertrouw niet iedere deal, dus wees alert!

Ho ho ho, wie klopt daar kinderen?

Sinterklaas en kerstmis, wat lijkt het toch veel op elkaar. De sint en de kerstman komen beide in het rood-wit, met veel cadeautjes voor de kinderen. Twee erg leuke en vriendelijke personages! Families worden tijdens deze decembermaand vaak bij elkaar gebracht, om deze knusse dagen samen te vieren. Zo kunnen de koude wintermaanden toch nog erg gezellig zijn.

Vier jij deze feestdagen ook samen met familie en/ of vrienden? Of lig jij liever onder de wol? Iedereen heeft zijn eigen manier om deze dagen door te brengen. We zijn niet allemaal hetzelfde, maar we verdienen wel allemaal hetzelfde. Na een jaar hard werken of studeren, mag dat ook wel eens beloond worden.

Oud en nieuw

Zoals altijd is er een jaarwisseling. 2019 is bijna voorbij, en is voor hopelijk iedereen een mooi, fijn en rustig jaar geweest. Heb jij jouw goede voornemens van 2019 allemaal kunnen vervullen, of ben je dit nog van plan? Er is nog genoeg tijd om jouw voornemens waar te maken.

Het jaar 2020 staat voor de deur, en daar zullen beslist nieuwe voornemens voor worden gemaakt. Hier zijn er een aantal voor jou opgesteld:

  • Een schepje minder suiker in je koffie of thee;
  • Sokken en ondergoed met gaten meteen weggooien;
  • Geld sparen;
  • Je zegje doen tijdens een vergadering;
  • Bijscholen of omscholen

Wat zijn jouw goede voornemens voor het jaar 2020?