Spring naar content

Je VCA examen doen in Eindhoven inclusief studiemateriaal al vanaf 70,-euro!

Van voorbereiding tot het examen, al voor € 70,- heeft u het complete pakket. U volgt online het studieprogramma en sluit vervolgens uw opleiding af op ons COEL toetscentrum in Eindhoven. Lees hier meer over de mogelijkheden en behaal uw diploma via VCANIVO, de goedkoopste aanbieder in Nederland. VCANIVO is een vriendelijk en transparant examenbureau dat B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU examens afneemt in alle Europese talen. Grote voordeel aan een examen bij VCANIVO is dat u zich niet hoeft aan te passen aan een willekeurig examenmoment van een examenbank, u plant bij VCANIVO het examen wanneer het u uitkomt. Op de examenlocatie in Eindhoven kunt u van maandag tot en met zaterdag examen doen van 9 tot 21 uur. Kwalificeer u nog deze week tot een veilig werkende en milieubewuste professional!

Wat is VCA?

Volgens de Arbowet is een werkgever verplicht de veiligheid van derden te waarborgen die zich op het bedrijf bevinden. Een opdrachtgever kan eisen dat  personeel beschikt over het diploma Basisveiligheid Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA). Van leidinggevenden kunnen zij eisen dat zij over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL) VCA beschikken. De VCA Basis Cursus leidt op tot het diploma Basisveiligheid VCA.

Met het Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) diploma toont u aan dat uw werknemers de benodigde kennis in huis hebben. Tijdens de cursus wordt uitgebreid ingegaan op alle verplicht gestelde onderwerpen van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV).

Wij zien u graag voor uw VCA examen op onze toetslocatie in Eindhoven.