Spring naar content

Tip voor een goedkope vergaderruimte of trainingsruimte in Eindhoven

Goedkope vergaderruimte of trainingsruimte in Eindhoven al vanaf 55,- euro per dagdeel inclusief.

Weet iemand een goedkope vergaderruimte in Eindhoven? Weet iemand een goedkope trainingsruimte in Eindhoven? Het is misschien ook voor jou een vraag. Wij hebben mogelijk voor jou het antwoord.

Wees welkom!

Iedereen is bij ons welkom voor het huren van een goedkope vergaderruimte of trainingsruimte in Eindhoven. Of je nu zzp’er bent of een gevestigd bedrijf. Wij bieden ruimtes aan voor jouw evenement. De Laat Kenniscentrum is een opleidingsinstituut en biedt op de momenten dat er geen lessen zijn zzp’ers en bedrijven de gelegenheid om gebruik te maken van de leegstaande ruimtes. We hebben vergader -en trainingsruimtes voor 1 tot 20 personen.

Onze trainingsruimtes kennen verschillende indelingen. Klik hier voor een impressie van onze andere ruimtes.

Goedkope vergaderruimte of trainingsruimte

Onze ruimtes bieden wij inclusief aan. Dat wil zeggen dat in de prijs het gebruik van een scherm, whiteboard, whiteboardstiften, WIFI, koffie/thee/water arrangement is inbegrepen. Onze ruimtes kennen een standaardopstelling, wil je graag een andere opstelling rekenen wij hier een kleine bijdrage voor. In de pauze zorgen onze medewerkers voor nieuwe koffie/thee/ water en u treft uw ruimte altijd opgeruimd en schoon aan.

Lerende omgeving

Zoals gezegd is De Laat Kenniscentrum een opleidingsinstituut, wij leiden mensen op tot diverse branches. Daarnaast krijgen mensen bij ons de mogelijkheid om kennis te maken met het vak, denk hierbij aan werken op de administratie, als office manager, sales medewerkers, toezichthouder of telefoniste. Tijdens uw verblijf maakt u dan ook kennis met onze gewaardeerde stagiaires, zij helpen tezamen met onze vaste medewerkers om uw evenement tot een succes te maken.

Impressie

Kom gerust vrijblijvend onze training -en vergaderruimtes bekijken. Maak hiervoor een afspraak met een van onze medewerkers. Graag meer informatie over de prijzen van de diverse ruimtes en een impressie, klik dan hier.

Een goedkope vergaderruimte of trainingsruimte in Eindhoven vind je bij ons. Onze prijzen zijn inclusief en achteraf geen verborgen kosten!