Spring naar content

Insights Discovery: Corona én gele kleur?

Hoe pak jij het aan in deze tijd?

Coronatijd, wat betekent je gele voorkeurskleur in je Insights Discovery profiel? In dit artikel spreekt een medewerker uit een bedrijf die deze extraverte kleur als hoogste kleur heeft in zijn voorkeurskleuren. Herkenbaar voor jou? Ontdek jouw voorkeurskleur en gun jezelf een Insights Discovery profiel. Maak gebruik van onze aanbieding, in de zomermaanden kost een profiel en een terugkoppelingsgesprek slechts 350,- euro.

Een persoon met een gele Insights Discovery voorkeurskleur

Insights Discovery kent vier kleuren, aan de hand van deze kleuren wordt je voorkeursstijl omschreven. Wat betekent een gele voorkeursstijl en nog interessanter, hoe ziet dat eruit in deze tijd?

Een expertinterview

Goede en slechte dagen

De gedachtegang van goede en slechte dagen zijn nu in deze tijd heel erg op zijn plaats. Een persoon met een gele Insights Discovery voorkeurskleur die juist kan genieten van en het zoeken naar gezelschap van anderen wordt nu geblokkeerd door een virus. Het samen iets willen doen spreekt dan wel weer aan door je in de dagelijkse maatschappij te houden aan de 1,5 meter regel maar elkaar niet fysiek mogen zien en er daardoor niet meer echt bij betrokken worden in de groep zorgt wel voor veel slechte dagen.

Het is dubbel om mensen aan te moedigen en enthousiast te maken om ons aan de geldende Corona regels te houden zodat we elkaar snel weer mogen zien ondanks dat fysiek contact nu niet mag. Ik raak er vooral chaotisch van, kan me niet meer goed concentreren, ik reageer wat overhaast waardoor mijn slechte dag erg wordt gestimuleerd door de situatie.

Soms vind ik het moeilijk om me aan de Corona regels te houden en ben ik blij dat ik met veel mensen samen werk (op afstand) die heel erg van de regels zijn. Zij wijzen me er dan weer op dat ik 1,5 meter afstand moet houden en mijn handen regelmatig moet wassen. Ze begrijpen en leggen me gedetailleerd uit wat er gebeurd als ik dit niet doe! Soms kan ik dat waarderen en soms ook helemaal niet.

Een van mijn collega’s stuurt me regelmatig een kaartje om me door deze tijd te loodsen. Dat kan ik super waarderen. Ze geeft vooral aan dat het allemaal wel goed komt en dat ik me niet zoveel zorgen moet maken. Een fijne collega moet ik zeggen!

Gele i.c.m. rode kleur

Naast mijn gele Insights Discovery voorkeurskleur bezit ik ook veel rood. Deze energie zal ik nu maar eens extra inzetten om te kijken of we ondanks alle beperkingen toch samen projecten kunnen oppakken. Een project wat al heel lang op de agenda voor het virus stond kan toch worden uitgevoerd met wat creatieve aanpassingen. Daar gaan we in ieder geval voor!

Zo ik ben blij dat ik even mijn hart heb mogen luchten aan jullie! Ik ben weer helemaal enthousiast geworden om er het beste van te maken. En zolang we ons samen aan alle regels houden komen we ook hopelijk snel uit deze crisis, dat weet ik zeker!

Haal meer uit jouw profiel!

Herken de kleuren in de verschillende opmerkingen!

  • Wil jij ook weten welke kleuren combinatie jezelf of je collega’s hebben?
  • Wil je weten waarom we reageren hoe we reageren?
  • Wil je weten hoe we beter kunnen communiceren met elkaar door elkaars reacties beter te begrijpen?

Aanbieding 350,- euro inclusief terugkoppeling.

Laat een Insights Discovery profiel maken van jezelf of samen als groep collega’s! Leer hier meer. De Laat Kenniscentrum biedt profielen aan met een individuele terugkoppeling maar ook middels een training effectief samenwerken en communiceren.

Onze practitioners zijn gelinkt aan Insights Discovery Benelux.

Voor meer informatie bel of mail: 040- 2485582 of mail info@delaatkenniscentrum.nl en vraag naar Gilbert de Laat