Spring naar content

Kies voor een juridische cursus!

Juridische cursussenDe Nederlandse wet- en regelgeving bestaat uit veel verschillende kennisgebieden. De Laat Kenniscentrum biedt jou een aantal interessante juridische cursussen. Veel mensen dromen ervan om ‘iets met recht’ te doen en deze kans krijg je nu! Een aantal gevarieerde cursussen zorgen bijvoorbeeld voor een perfecte aanvulling op een al eerder gevolgde studie. De kenmerkende persoonlijke en praktijkgerichte aanpak van De Laat Kenniscentrum stoomt jou klaar voor het grote werk.

Secretariële juridische cursussen

Droomde je altijd al van een baan als juridisch secretaresse bij een gerenommeerd advocaten- of makelaarskantoor? Of een veelzijdige baan bij een juridisch loket? Je wilt natuurlijk goed beslagen ten ijs komen als je eenmaal gaat solliciteren bij een prestigieus kantoor. Met de twee cursussen IVIO Opleiding Juridisch Secretaresse en LSSO Opleiding Juridisch Secretaresse ga je zelfverzekerd de arbeidsmarkt op. De cursussen brengen jou de belangrijkste vaardigheden bij waar een moderne juridisch secretaresse over dient te beschikken. Een werkgever hecht veel waarde aan medewerkers die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen het rechtssysteem. Voor jou is het geen overbodige luxe om op de basisbeginselen te kennen van de complexe wet- en regelgeving die Nederland kent. In beide juridische cursussen komen de belangrijkste aspecten van het Nederlandse recht aan bod. Het is niet alleen van belang dat je op de juiste manier de rechtsregels interpreteert, maar voor jou is het ook waardevol om te weten hoe je moet notuleren en hoe je in jouw branche communiceert. De Laat Kenniscentrum leidt jou op tot een juridische topper waar elke organisatie op kan vertrouwen.

Juridisch adviseur helpt klanten en organisaties met complexe vraagstukken

In de advisering van klanten of organisaties met uiteenlopende juridische kwesties moet je over een flinke dosis kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving beschikken. Mensen met urgente vragen moeten een juridisch adviseur blind kunnen vertrouwen. Voor veel mensen is het rechtssysteem een ingewikkelde materie. Doordat jij op de hoogte bent van de belangrijkste aspecten van het Nederlands recht sta je deze mensen met raad en daad bij. De Laat Kenniscentrum voorziet jou in een uitgebreide juridische cursus die alle relevante modulen binnen het recht behandelt, zoals goederenrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

Voor een startend juridisch medewerker is de cursus Juridische Vaardigheden Niveau 4 interessant. In veel functies kom je namelijk in aanraking met wettelijke kwesties waarbij het handig is om juridisch onderlegd te zijn. Na afloop van de studie weet je bijvoorbeeld hoe een wettenbundel moet worden gehanteerd of hoe een wetsartikel moet worden geïnterpreteerd. Hoe zet ik bijvoorbeeld jurisprudentie in tijdens mijn werkzaamheden? Hoe maak ik mezelf de taal eigen die men in de juridische wereld spreekt? Als je deze vragen in de praktijk krijgt voorgeschoteld, weet jij als geen ander het juiste antwoord te geven.

Wij leiden jou op tot een juridische topper

Het brede aanbod van juridische cursussen leidt ertoe dat wij jaarlijks veel studenten opleiden tot juridische toppers. De Laat Kenniscentrum is niet voor niets door de Associatie erkend als opleider, onder meer voor juridische scholingsvragen. Wij ondersteunen je daarnaast met inspirerende lessen die je verder helpen om jouw ‘juridische droom’ te verwezenlijken. Naast juridische cursussen biedt De Laat Kenniscentrum

ruim 75 opleidingen en trainingen bij jou in de buurt op het gebied van handel en ondernemen, marketing en sales, management, administratie, communicatie en kantoor en secretariaat.

Wil jij ook een juridisch expert worden? Dan horen wij natuurlijk graag van jou! Neem gerust een contact op en dan gaan we samen met jou kijken naar welke cursus jou op het lijf is geschreven.