Spring naar content

Lifestyle Experience op bezoek bij De Laat Kenniscentrum

In juni zal De Laat Kenniscentrum te zien zijn in het programma Lifestyle Experience bij RTL 4 en RTL5. In het programma benadrukken we hoe belangrijk het is om jezelf te scholen bij een erkende opleider.

Volg je je scholing bij een erkende opleider ben je ervan verzekerd dat de opleider precies op de hoogte is van de exameneisen, werkt met materialen die worden aangeleverd door de examenbank en weet je dat je les krijgt van top docent.

In het programma vertelt Martin Huisman, bestuurder van NIMA, waarom De Laat Kenniscentrum is aangesteld als NIMA Education Partner. De Laat Kenniscentrum is is hiermee samen met een beperkt aantal opleiders dé opleider voor verschillende NIMA opleidingen in Zeeland, Brabant en Limburg.

De Laat Kenniscentrum leidt verder op tot de examens van LSSO, Associatie en Stibex.

Wil je starten met een opleiding kijk dan op de site van de examenbank of de door jou gekozen opleider wordt genoemd voor de betreffende opleider. Je zult soms merken dat er verschillende opleiders in jouw regio de opleiding verzorgen. Kijk naar referenties, je vindt deze bijvoorbeeld op sites van Springest. Laat de prijs niet doorslaggevend zijn, vraag naar de verschillen bij de opleider. En voelt het goed? Schrijf je dan in!

Wij wensen je een succesvolle start van de opleiding.

lifestyle experience logo