Spring naar content

 

Bedrijfsopleidingen op maat

De Laat Kenniscentrum biedt u professionele bedrijfsopleidingen aan op maat. Uw personeel is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het succes van uw onderneming. Investeren in uw mensen betekent investeren in uw bedrijf! Wij ondersteunen u graag bij de continue ontwikkeling van individuele medewerkers en teams binnen uw organisatie. Dit doen we middels reguliere opleidingsprogramma’s maar ook via maatwerk opleidingstrajecten die expliciet zijn toegespitst op uw organisatie.

Uw leervraag staat centraal

De behoefte aan een bedrijfsopleiding ontstaat vaak uit een coachings- of consultancyvraagstuk. Daarnaast worden onze bedrijfstrainingen vaak ingezet om teams op een hoger niveau of ander level te laten functioneren. Als organisatie kunt u kiezen voor één van onze reguliere opleidingen, welke we incompany voor u kunnen verzorgen. Voor een specifieke leervraag kunnen we echter ook een maatwerktraject samenstellen dat  is toegespitst op de problemen en leervraagstukken binnen uw organisatie.

Maatwerktraject

Een maatwerktraject start altijd met een intakegesprek met de klant. Daarna volgen individuele intakegesprekken met de cursisten die deel zullen nemen aan de training. Met deze input kunnen wij het maatwerktraject vervolgens specifiek op uw wensen en behoeftes afstemmen. Door uw specifieke leervragen centraal te stellen, brengen onze bedrijfsopleidingen uw medewerkers en organisatie écht verder. Wij geloven dat deze aanpak resulteert in het hoogste haalbare rendement.

Kies voor een bedrijfsopleiding van De Laat Kenniscentrum

Als opleidingscentrum ondersteunen wij u graag bij de ontwikkeling van uw medewerkers. Is er binnen uw organisatie behoefte aan omscholing, bijscholing of nascholing? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze opleidingsadviseurs plant graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek bekijken we graag samen met u hoe we u het best van dienst kunnen zijn en hoe uw opleidingsvraagstukken het best kunnen worden beantwoord.